Tako zelo jo ljubim

Tako zelo jo ljubim

Avtor: MARIE FORCE
Serija: Green Mountain, 4. knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: And I Love Her

* * *     17 vote
Oceni knjigo:
4

Hunter, najstarejši od otrok v družini Abbott, ima v rokah vse finančne niti podjetja in z njim ravna spretno kot lutkar. Poleg tega vedno vsem priskoči na pomoč in tuje težave rešuje kot po tekočem traku. Edino, česar ne zna obvladati, pa je neizpodbitna privlačnost, ki jo čuti do Megan Kane. Pripravljen je storiti vse, da ji dokaže, da je on pravi zanjo.

Megan je šokirana nad sestrino novico, da se z možem selita v tujino in jo puščata sama. In tako ji ne prestane drugega, kot da se v begu pred prežečo osamljenostjo zateče v varni objem seksi in zaščitniškega moškega, ki bi zanjo storil čisto vse. Videti je, da jima nič ne zapira poti do sreče … Toda Megan je izgubila že toliko ljudi, da se boji spet na koga navezati. Bo tvegala srce za Hunterja?

Komentarji:

  1. klara 18/02/2020 20:05

    Najboljša knjiga da bi se kar priselil k njim…

  2. S.Girl 25/02/2020 12:30

    Klara, faca … Jaz bi šla na počitnice za 14 dni v Vermont :-) hihi, da jih spoznam še v živo, ker so mi že prirasli k srcu. Sploh njihov dedek je Faconar z veliko začetnico … Krasna, krasna zgodba, ki se je odvijala med Hunterjem, najstarejšim sinom Abbott in Megan, natakarico iz okrepčevalnice … Kako ranljiva lahko postane oseba ob izgubi najbližjih :-( šmrk … Hunter je dokaz, da je v življenju kdaj pa res vredno čakati … Super par … In ime “nove” okrepčevalnice – Green Mountain … Resnično komaj čakam naslednjo zgodbo med Ello in Gavinom.

  3. Anamarija 25/01/2022 10:33

    Krasna zgodba, polna topline, ljubezni. In kako zelo so si družinski člani med seboj naklonjeni. Na lep, domačen način so sprejeli natakarico medse.
    Top zgodba, komaj čakam nadaljevanje.
    Ocena:5

  4. Narcisa 17/08/2022 18:36

    No,prebila sem se skozi knjigo. Zgodba mi je bila zelo všeč,vendar se mi je zdela za 100 strani predolga, saj ima 476 strani. Malo mi je šla na živce Megan s svojim strahom, sicer pa z njeno izkušnjo s starši nekako sprejemljiva. Čez vse mi je bil všeč Hunter z njegovo skrbjo in ematijo do Megan. Všeč so mi vsi člani družine in samo želiš si, da bi bilo tako povsod. Neprekosljiva pa sta “lisjaka” dedek in oče. Ha,ha,.. Tudi mama Molly ni od muh. Uživala sem v branju..

Napiši komentar