Nevesta in zver

Nevesta in zver

Avtor: TERESA MEDEIROS
Serija: Once Upon A Time, 2.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: The Bride and the Beast

* * * *   15 vote
Oceni knjigo:
2

Ena najlepših zgodb na temo lepotice in zveri vseh časov! Gwendolyn Wilder ni verjela v zmaje. Vraževerni Višavci iz Ballyblissa pa so, in tako se je Gwendolyn znašla privezana na lesen kol kot devica, ki so jo žrtvovali Zmaju, ki je strašil v ruševinah gradu Weyrcraig.

Gwendolyn kmalu ugotovi, da Zmaj ni nobena pošast, pač pa moški, ki je dovolj močan, da okoli nje splete čar čutne magije, ki kljubuje njenemu zdravemu razumu in jo pripravi do tega, da začne verjeti v nekaj, kar je še bolj magično kot zmaj – v pravo ljubezen.

Komentarji:

  1. Lady Starlight 30/08/2020 11:01

    Res, poleg Zimske vrtnice, ena lepših zgodb na temo B&B. Knjiga, ki potegne od prve strani, ki te nemudoma očara in prevzame z očarljivo zgodbo in iskrivim slogom. Ne morem je dovolj prehvaliti, sploh ne najdem besed, s katerimi bi se lahko izraizila. Moram omeniti tudi izjemno dodelana glavna lika, posebnost pa je, da se je avtorica nadvse potrudila tudi s stranskimi liki, prav zabavni so s svojim vraževerjem. Skratka moja najljubša od Terese Medeiros. Jaz bi še in še in še TM. Obožujem takšne pravljice. <3

  2. Anamarija 21/07/2022 13:20

    Res lepo dodelani liki, ki pritegnejo z vsebino že od prve strani. Glavna junaka sta nasploh kot resnična in to da se za njuno ljubezen borita. Ljubezen premaga vraževerje ki je razraščeno v prebivalcih.
    Prelep pravljična zgodba, priporočam.

Napiši komentar