Skrivnost med platnicami

Skrivnost med platnicami

Avtor: IRENE BEGUSH
Serija: Iz Indije z ljubeznijo, 3. knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov:

* * ½     17 vote
Oceni knjigo:
2

Skočite v nenavadni ljubezenski vrtiljak med dvema neustrašnima človekoma.

Amanda Firth iz prestrašenega in negotovega dekleta odraste v zapeljivo žensko, ki je tako drzna in svojevoljna, da jo lahko ukroti le najbolj premeten moški. Pod krinko se neustrašno poda v moški svet in ga tudi z lahkoto obvladuje. Ko pa ji pot prekriža moški, ki jo je nekoč že zasnubil, a ga je zavrnila, je tudi krinka ne ubrani pred čustvi, ki brbotajo v njej vsakič, ko se znajde v njegovi bližini.

Čedni kapitan Maurice Leroy je nekoliko zmeden, saj ga postavni poslovnež privlači, in ko razkrije njegovo skrivnost, tudi sam poskrbi za veliko presenečenje.

Komentarji:

  1. Lady Starlight 20/12/2020 10:20

    OMG, kakšen lep slog, se prav pozna, da je avtorica tudi pesmica, jezik mi je eden lepših na sploh, pa kako čarobno veličastno izbrane besede, priznam, ob nekaterih mi kar zaprhuta srce. Noro. Slog je tisto, kar je pri tej knjigi edinstvenega. In spet, velika razlika je med pisanjem te avtorice in pisanjem šund avtoric, ki pod oznako ‘lahko’ prodajo vse. Slogovno vsekakor na visoki ravni in tista prava, prava zgodovinska romanca, ki te prav ponese v ta davni čas. Ta mi je zaenkrat izmed vseh treh najljubša. Tudi tehnika pisanja zanimiva inovativna, zgodba z vložkom druge, premeteno izpeljano, da se res lepo zlijeta, čeprav bi tudi jaz mogoče raje vsako zase, da bi imeli še več za brati, seveda. Edino junakinji sta mi na momente prestrogi, se pa zato odkupijo moški liki, ki pa so naravnost sanjski. In to kar vsi po vrsti.

  2. Irena 20/07/2021 11:48

    Se kar strinjam z Lady Starlight, res prekrasna zgodba; no mene ni motilo, da sta dve zgodbi v knjigi, sem prebrala najprej poševni tisk (ena zgodba) in potem drugo, lahko samo dodam, da se lahko mirno postavi ob bok drugim, tujim pisateljicam zgodovinskih ljubezenskih romanov. Komaj čakam naslednjega, ki naj bi menda že izšel letos marca, a so bile neke zamude. 5*.

Napiši komentar