Čast malopridneža

Čast malopridneža

Avtor: CHRISTI CALDWELL
Serija: Sinful Brides, 2.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: The Scoundrel's Honor

* * *     3 vote
Oceni knjigo:
1

Lady Penelope Tidemore po zaslugi njenih starejših sester škandali niso tuji. Zaradi teh se mora odreči svojim skrivnim hrepenenjem po razburljivosti in romanci. Pri njenem škandalu gre za strašno smolo, saj Penelope zalotijo v kočljivem položaju – čeprav je bilo vse skupaj nedolžno – s temnolasim skrivnostnim vikontom Rykerjem Blackom.

Gospod Black ni gentleman. Zrasel je na ulicah in je lastnik ene najbolj razvpitih igralniških beznic v Londonu. Živi v svetu, polnem razvrata in nevarnosti. Poroka z žensko iz visoke družbe, ki jo tako prezira, ni del njegovega načrta, čeprav nedolžna Penelope v njem vzbudi vroče poželenje.

Toda Penelope se ne boji gospoda Blacka in kmalu odkrije, da je svoj sloves malopridneža ustvaril zato, da bi skril svojo presenetljivo ranljivost. Ko se mož in žena zbližata, ugotovita, da tisto, kar se je začelo povsem po naključju, na koncu zapečati njuni usodi.

Komentarji:

  1. Lady Starlight 20/12/2020 10:22

    Oja, Caldwellova mi je iz knjige v knjigo bolj vsec. Ta serija je top. Predstavljajte si, da imate mozaka, ki je dozivel ze najhujse in je trdno odlicen, da je vsiljena poroka le majhna neprijetnost, ki na njegovo zivljenje ne bo imela vpliva, in damico, ki je trmoglava in cudovito posrecena, hkrati pa odlocena z mozem najti sreco in ljubezen. Prebrana z izrednim veseljem, se zdaj me preplavlja sreca … hvala Hisa knjig za cudovit nabor mocno primanjkovanih zgo romanc.

Napiši komentar