Prevara dedinje

Prevara dedinje

Avtor: CHRISTI CALDWELL
Serija: Sinful Brides, 4.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: The Heiress's Deception

* * * * ½ 2 vote
Oceni knjigo:
1

Lady Eve Pruitt ni nikoli pozabila prijatelja iz otroštva, mladega žeparja Caluma, za katerega se je bala, da je končal na vislicah. Zdaj, leta kasneje, je Eve tista, ki se je znašla v nevarnosti. Njen brat je namreč obupan zaradi velikih izgub denarja pri igrah na srečo, zato ji grozi, da se bo polastil njene dediščine.

Eve tako nima nobene druge možnosti, kot da pobegne. Pod izmišljenim imenom si poišče delo v zloglasnem klubu Pekel in greh. A kot damo je v tem zanikrnem brlogu nič ne šokira bolj kot dejstvo, da je njen delodajalec nihče drug kot prav Calum.

Če svojo pravo identiteto brez težav skriva pred njim, pa je skrivanje še kako živih čustev do njega veliko težji zalogaj. Ko razkrinkajo njeno igro skrivalnic, jo čaka najtežja naloga: dokazati, da njena želja po njem ni prevara.

Komentarji:

  1. Lady Starlight 20/12/2020 10:14

    Prebrana, in moram reci, da sem, kot ob vseh serijah, ki so mi zelo lepe, hkrati vesela, da so vse pod streho in izdane, obenem pa zalostna, da ni vec knjig in je serija zakljucena. Ta je bila se posebej globoka, saj ne Calumu ne Eve v zivljenju ni bilo prizaneseno … zdaj pa so jima vile sojenice srece nasule v izobilju. ☺ Komaj pa ze cakam, da si privoscim Hudicevko, znova. Bo sicer mogla se malo pocakati, pa upam, da bo vseeno cim prej.

Napiši komentar