Komančeva luna

Komančeva luna

Avtor: CATHERINE ANDERSON
Serija: Comanche series, 1.del
Zvrst: S

Org. naslov: Comanche moon

* * * * ½ 17 vote
Oceni knjigo:
4

Pred sedmimi leti je doživela in preživela napad pripadnikov ljudstva Komančev. Bila je priča grozljivemu umoru staršev, zaradi česar je izgubila dar govora. Zlatolaso Loretto Simpson nepredstavljiva groza spremlja še danes, saj se še vedno boji nenapovedane vrnitve indijanskih bojevnikov.

Lovec na volka, znan kot najstrašnejši in najbolj prebrisan nasprotnik ameriške vojske, pa verjame, da je Loretta „medenolasa ženska brez glasu„ iz starodavne prerokbe – ženska, ki ji mora izkazati čast, ženska, ki mu je usojena. Toda za Loretto je Lovec zgolj sovražnik, ki jo je ugrabil. In navkljub vsemu strahu, ki so ji ga nagnali v kosti napadi Indijancev, zbere vse moči in se mu upre. A Loretta in Lovec sčasoma premagata sovraštvo, ki vlada med njunima ljudstvoma, pozabita na vse predsodke in se predata čustvom, ki jih je nevarno priznati, še posebej zato, ker sta nenehno med dvema divje plamtečima ognjema, in kamor koli gresta, je eden izmed njiju ne samo tujec, pač pa najhujši sovražnik.

Komentarji:

  1. barbara 08/04/2021 14:43

    Še nobenega komentarja?? Knjiga je fantastična. Ne moreš odložit.. Ocena čista 5!

  2. MiLi 08/04/2021 15:49

    Se stinjam
    Ne moraš odložit

  3. Tamarci 19/04/2021 19:26

    Odlična knjiga.

  4. Lady Starlight 29/05/2021 20:36

    Koncno mi jo je uspelo prebrati in moram reci, da se mi je v nasprotju s pricakovanji zgodba mocno zasidrala v srce. Bala sem se nasilnega Komanca, v resnici pa se je razkril kot bojevnik z velikim srcem in velicastno duso. S svojo zlatolasko sta stopila izza okvirjev in znova dokazala, da lahko prava, nesmrtna ljubezen premaga prav vse. Lepo je bilo opazovati, kako se smrtno sovrastvo kmalu sprevrze v eno naepsih ljubezenskih zgodb. Res, da je bilo tudi krutih prizorov,a jih na sreco pisateljica ni pretirano detajlizirala, tako da jih zmore prebrati tudi rahlocutnejse srce. Seveda pa prava ljubezen na koncu zasenci vse.
    Za konec bom rekla samo se, da bo serija vsekakor na moji policki in upam, da cim prej v celoti.

Napiši komentar