Prepirljivka

Prepirljivka

Avtor: CHRISTI CALDWELL
Serija: Wicked Wallflowers, 2.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: The Vixen

* * *     18 vote
Oceni knjigo:
2

On ni pravi plemič … Toda tudi ona ni ravno dama… Zaradi neverjetne lepote in divje narave je bila Ophelia Killoran vedno za vse prava uganka – in ženska, ki so jo podcenjevali. Nihče ne bi uganil, da svoje večere preživlja tako, da ščiti otroke z ulic St. Gilesa. Ophelia prav dobro ve, s kakšnimi grozotami se ti otroci soočajo. Kot mlado dekle se je z njimi srečala tudi sama in bi umrla … če ne bi bilo osirotelega fanta, ki ji je rešil življenje.

Zloglasni preiskovalec Connor Steele ni niti najmanj pričakoval da bo pri preiskovanju zadnjega primera naletel na Ophelio Killoran. Minilo je nekaj let, odkar se je žrtvoval zanjo. Zdaj ona za delo v bratovi igralniški beznici najema sirote z ulice. Toda kje najde te otroke … in kakšni so njeni nameni?

Ophelia in Connor si skočita v lase. Navsezadnje Connor zdaj služi plemstvu in Ophelia iz prve roke ve, da tem ljudem ne gre zaupati. Toda če bosta zmogla prezreti pomisleke in združila moči, bosta morda lahko odkrila, da so njuni nameni – in njuni srci – povsem usklajeni.

Komentarji:

  1. Irena 21/04/2021 19:06

    Pri tej zgodbi ni več zelo pomembno, če je kdo bral zgodbe iz serije Sinful Brides, ali ne. Po mojem mnenju je še boljša od prve zgodbe “Hudičevka”, saj je Ophelia res malo prezrta s svojimi dobrimi dejanji v korist otrok. In sam Connor v sebi nosi težko rano iz otroštva, ki jo lahko zaupa le njej… Težko sem knjigo odložila, čeprav ima kar dosti strani, ker se kar sama bere. Žal mi je le, ker se jo ne more kupiti še v mehki vezavi, ki je po navadi pol cenejša, v knjižnici pa je bila kar vrsta zanjo. Moja ocena: 5*.

  2. Lady Starlight 29/05/2021 20:31

    Pred to sem znova prebrala Hudičevko, in moram reci, da ja, zdaj je to to, vsa serija se zdaj drugace bere, ko je prevedena serija, ki spada pod to … veliko boljse, tudi tale ne razocara, zgodba se predvsem v drugi polovici knjige lepo razvije in zareze v srce, da se kaksna solzica uide. Steele mi je bil nadvse vsec. ❤ Vsekakor se veselim nadaljevanj.

Napiši komentar