Ena škandalozna noč

Ena škandalozna noč

Avtor: TERESA MEDEIROS
Serija: Fairleigh Sisters, 2.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: One Night of Scandal

* * * *   8 vote
Oceni knjigo:
1

Ali se lahko v tem čudovitem regentskem romanu ena škandalozna noč spremeni v edinstveno ljubezen? Carlotta Anne Fairleigh je večino mladosti uživala v vznemirljivih užitkih gotskih romanov. Sanjari, da bo napisala svojo zgodbo o umoru in zmedi, toda ko neuspel poskus vohunjenja povzroči hud škandal prav tisti večer, ko debitira v londonsko družbo, se proti svoji volji znajde kot junakinja v resnični drami.

Njen ugled je uničen, ugrabijo jo, odpeljejo v prepovedani grad ob razgibani obali Cornwalla k Haydnu St. Clairu, moškemu, ki ga je visoka družba označila za »Morilskega markiza«. Neustrašna Lottie ne dovoli, da bi jo ustrahoval duh prve žene, za katerega se govori, da se ponoči sprehaja po gradu in zahteva pravico.

Prav Hayden pa je tisti, ki je v veliki nevarnosti. Kajti le če se mu preda s telesom in dušo, bo lahko odkrila, ali bodo zapeljivi užitki njegovega dotika prebudili v njej grozo ali vznemirjenje, prekletstvo ali radost

Komentarji:

  1. Lady Starlight 06/11/2021 7:02

    Preprosto vrhunska je bila, nora zamisel in nadvse iskriva zgodba, Teresa Medeiros pa res zna, niti ena njena zgodba me še ni razočarala – komaj čakam, da izide še zadnja iz serije, da ponovno preberem celotno zbirko.

Napiši komentar