Dama se nikoli ne preda

Dama se nikoli ne preda

Avtor: SABRINA JEFFRIES
Serija: Hellions of Halstead Hall, 5.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: A Lady Never Surrenders

* * ½     7 vote
Oceni knjigo:
1

Najmlajša razposajenka odkrije dolgo prikrito skrivnost Ena najbolje prodajanih avtoric z lestvice New York Timesa, Sabrina Jeffries, bralce navdušuje z zadnjo romanco v čutni regentski seriji Razposajenci iz dvorca Halstead, v kateri nastopata lady Celia Sharpe in pogumni detektiv z ulice Bow, Jackson Pinter.

Ko najmlajša Sharpova sestra skuje načrt, kako pridobiti snubce, zategnjeni detektiv z ulice Bow, Jackson Pinter, spozna, da bo naredil vse, da ji pri zviti nakani prekriža načrte … in jo osvoji zase.
Lady Celia Sharpe upa, da bo lahko več zaželenih gentlemanov pripravila do snubitve in tako staro mater prepričala, naj prekliče zloglasni poročni ultimat. Če pa načrt ne bi deloval, bi si s tem vsaj priskrbela nujno potrebnega soproga.

Temni in nevarno očarljivi Pinter je videti odločen, da ji bo uničil načrte. Lady Celia namreč Jacksona v mislih muči dan in noč, in zadnje, česar bi si želel, je, da bi ji pomagal najti ženina. Šele ko se skupaj trudita razrešiti umor njenih staršev, kar ju oba potisne v nevarnost, spozna, zakaj – ker si sam želi osvojiti njeno srce!

Komentarji:

  1. Lady Starlight 28/01/2023 7:53

    Ta pa me je posrkala vase s prvo stranjo, Celia in Pinter sta vrhunski par, bolje si pisateljica ne bi mogla zamisliti. Kar snedla sem jo in jo brala pozno v noč. Je pa res, da sem oboževalka SJ.

Napiši komentar