Noč po božiču

Noč po božiču

Avtor: SABRINA JEFFRIES
Serija: Hellions of Halstead Hall, 6.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: Twas the Night After Christmas

* * * *   11 vote
Oceni knjigo:
1

Pierceu se niti sanja ne, da mu bo na videz mučna sprava z materjo prinesla ljubezen, eno najlepših božičnih juter in veličastno noč po božiču… Pierce Waverly, grof Devonmont, je bil skoraj vse življenje odtujen od matere. Ko pa mu materina nova družabnica, gospa Camilla Stuart, piše, da je mati resno zbolela, se nemudoma vrne domov.

Ker izve, da ga je ljubka vdova prelisičila, da bi se z materjo med prazniki pobotala, noče ostati – razen če Camilla pristane na njegove ‘škandalozne pogoje’. Nekje med trudom, da bi zapeljal lepo Camillo, in bojem s krutimi spomini na božične praznike iz otroštva Pierce odkrije, da mora biti odpuščanje obojestransko in da ljubezen lahko zacveti v še tako mrzli zimi.

Komentarji:

  1. Lady Starlight 28/01/2023 7:44

    Moram reči, da jaz od te avtorice še nisem brala slabe knjige in tudi zadna v seriji razposajencev nikakor ne razočara. Še več, ponese nas v ta prave božične praznike. Jeffriesova pa je poleg odličnih zgodb in čudovitega sloga, še neverjtna snovalka izjemnih knjižnih likov. Pierce namreč v sebi skriva neslutene globine, ki jih uspe razodeti le Camilli Res priporočam vse njene knjige.

Napiši komentar