O klubu

Klub romantic je namenje druženju žensk, ki rade berejo ljubezenske romane. Več >

Sodelujte tudi vi

Če ste knjigo prebrali, lahko podate oceno in napišete svoje mnenje o knjigi ...

Kontakt

Če potrebujete informacije nas lahko kontaktirate ...
Kontaktna stran >

SELENNA MAJ

dav

 

 

 

 

 

 

 

Selenna je najmlajša sestra izmed trojčic, ki so si svoj obstoj v tem svetu dobesedno izborile, na težak, vendar vztrajen način.

Zaradi izjemno travmatičnih situacij otroštvu in mladosti je z 19-leti vstopila v policijske vrste, da bi v svojem poklicu policistke nudila pomoč žrtvam, kakršne sama ni bila deležna. Vendar, pa se je njena pot v uniformi zelo kmalu zaključila, ko je bilo znova ogroženo njeno življenje in je bila primorana sprejeti delo izven terena, v notranjih prostorih. Sedaj kot administrativna delavka že nekaj let opravlja svoje delo na oddelku za mladoletniško kriminaliteto, kar so povzročile ravno njene lastne izkušnje iz primarne družine.

Nekaj let za tem, s 1.1.2011 jo je vztrajen notranji glas pripravil do tega, da se je znova vrnila k svoji strasti, pisanju … V tem času, skoraj petih let, je napisala in izdala 10 knjig z vsebino, v katerih se sooča z lastnimi sencami svoje preteklosti, transformacijami, ki so nujno potrebne, da se lahko osebnostno in čustveno razvija v svojem življenju. Z vsako knjigo se po notranjem navdihu loti drugačne tematike, ki predvsem zaobjemajo vsebino vzorcev iz primarne družine, kateri se prenašajo kasneje na partnerske in ostale medosebne odnose. Prvotni cilj vsebine njenih knjig je v vsakem posamezniku, ki se sreča z vsebino njene knjige doseči, da se posameznik sooči s podobno transformacijo, s katero se sooča sama skozi njeno pisanje …

Čeprav se medijsko še ni bila pripravljena izpostaviti, pa jo je mnogo bralcev že uspelo spoznati …

In kot pravi sama …, njena pot se je komaj začela.

selenna.maj@gmail.com,

https://www.selenna-maj.com/index.php/trgovina1