O klubu

Klub romantic je namenje druženju žensk, ki rade berejo ljubezenske romane. Več >

Sodelujte tudi vi

Če ste knjigo prebrali, lahko podate oceno in napišete svoje mnenje o knjigi ...

Kontakt

Če potrebujete informacije nas lahko kontaktirate ...
Kontaktna stran >

RACHEL GIBSON

RACHEL GIBSON Rachel se je rodila v mestu Boise ( Idaho, ZDA). Njen oče je bil zaposlen v telekomunikacijskem podjetju, mati pa je bila gospodinja.V Idahu največji delež predstavlja baskovska populacija. Rachel je odraščala z otroci katerih priimki so se glasili: Uberuaga, Berriochoa in Egisquiza. Kasneje je odkrila, da preostali del populacije države ne ve veliko o baskovski kulturi ali zgodovini.

Njena kariera se je začela pri šesnajstih letih, ko je razbila staršev avto. Izmislila si je zgodbo v kateri je bila ona žrtev, storilec pa je pobegnil s kraja nesreče. Starši so ji verjeli. Od tedaj naprej si izmišljuje in pripoveduje zgodbe. Po srednji šoli se je poročila z g.Gibsonom. Pri 25.letih je že imela 3.otroke. Ko se ji je nekoč pokvaril televizor, je prebrala svoj prvi ljubezenski roman The Spanish rose, Shirlee Busbee. Ker ji je bil všeč, se je po 6.letih odločila in napisala svoj prvi roman, Noro privlačen. Leta 1998 je postala najbolje prodajana avtorica New York Times in USA Today. Bralci so v njej odkrili vrhunsko avtorico sodobnih ljubezenski romanov. Člani Romance writers of America so njen prvenec uvrstili med 10. Najboljših ljubezenskih romanov. Tudi ostala njena dela so se uvrstila med 10. Najboljših knjig leta, ki ga oblikuje društvo Romance writers of America. Za svoj četrti roman True Confessions je prejela najvišjo častno nagrado RITA, ki jo podeljuje društvo Romance writers of America’s. Njene zgodbe so napete, polne domislic in nenavadnih zapletov ter humorja. Tudi pri nas so knjige Rachel Gibson razprodane in zelo priljubljene.

Rachel je lastnica muhastega mačka, ki ji dela družbo, kadar ne piše svoje romane. Rada tudi nakupuje čevlje in čolnari po jezeru Payette s svojim možem. Za seboj ima že dober ducat uspešni, ki so prevedene v številne jezike po vsem svetu.

www.rachelgibson.com

Chinooks hockey team

  1. Simply irresistible (1998) – Noro privlačen (2008)
  2. See Jane score (2003) – Naravnost v tarčo (2010)
  3. The trouble with Valentine’s day (2005)
  4. True love and other disasters (2009)
  5. Nothing but trouble (2010) – Kar ljubiš to poljubiš (2011)
  6. Any man of mine (2011) -Pravi zame (2012)

Novele

  1. It must be love (2000) – Ljubezen pod krinko (2009)
  2. Truly madly yours (1999) – Nihče drug kot on (2008)
  3. True conffesions (2001) – Priznam vse (2012)