Kar ljubiš to poljubiš

Kar ljubiš to poljubiš

Avtor: RACHEL GIBSON
Serija: Chinooks Hockey Team, 5.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Nothing but trouble

* * * *   39 vote
Oceni knjigo:
16

Chelsea Ross je nadobudna igralka, ki je prepričana, da je odlična igralka, le da njenega talenta še niso odkrili, kajti ovira jo preveliko oprsje. Zato se odloči narediti premor, si zmanjšati oprsje in se vrniti v Hollywood, oborožena le s talentom in košarico C namesto D.

A za dosego cilja potrebuje denar. Zato ji sestra dvojčica priskrbi delo ‘medicinske sestre’ slavnega hokejista Marka Bresslerja, ki je pred osmimi meseci skoraj umrl v prometni nesreči. Obljubijo ji celo nagrado, če bo zdržala tri mesece. In z nagrado si bo lahko plačala operacijo.

A Chelsea ne pričakuje, da bo njen novi delodajalec vse prej kot vesel še ene medicinske sestre, ki ga bo še bolj spominjala na minule čase, ki se nikoli več ne bodo vrnili. Mark je osoren, nejevoljen, nevljuden in zadirčen in trdno odločen, da bo Chelsea pripravil do odpovedi. Zato jo žali, jo pošilja na sramotne nakupe in ji ukaže, naj odgovori na več tisoč elektronskih pisem njegovih oboževalcev – vse to, da bi dala odpoved.

Ko se Chelsea na vse odzove z vedrostjo in nasmeškom, mu postane še bolj nadležna in še bolj je prepričan, da mora majhna ženska z dvobarvnimi lasmi oditi.

A nasprotja se privlačijo in tudi Chelsea in Mark ugotovita, da drugi ni samo nadležen in neznosen.

Komentarji:

  1. saby 20/06/2014 11:35

    meni je bilo zelo všeč da so dvojčice, vendar so pa tako različne, da Mark tega sploh ne opazi, ampak se mu Chelsea samo zdi znana, vendar ne ve zakaj. V naslednji knjigi glavna oseba Autumn (al kako ji je ime) načrtuje njune poroke in mi je zelo všeč, da vidimo kakšen je še potem njihov odnos, ter seveda načrtovanje poroke, za dve čisto razločni dvojčici :)

Napiši komentar