Vojvoda in dama v rdečem

Vojvoda in dama v rdečem

Avtor: LORRAINE HEATH
Serija: Scandalous Gentlemen of St. James, 3.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: The Duke and the Lady in Red

* * ½     34 vote
Oceni knjigo:
5

Ko Rosalind Sharpe pritegne pozornost poželjivega lahkoživca vojvode Avendalskega, je razdvojena. Po eni strani jo zloglasni ženskar močno privlači, po drugi strani pa jo privlači njegovo bogastvo, saj je, bogat kot krez, popolna tarča. Če ji ga uspe prelisičiti, ji nikoli več ne bo treba slepariti.

Toda Avendale ni neumen. Potem ko jo zaloti pri begu iz Londona – z njegovim denarjem vred – ji predlaga škandalozen dogovor: pripravljen ji je dati toliko denarja, kot želi … za en teden v njegovi postelji. Rose, ki nujno potrebuje denar, privoli v dogovor. Vendar pod enim pogojem: nikoli je ne sme spraševati o razlogih za njena dejanja.

A Avendale jo kaj hitro spregleda in ugotovi, da je polnokrvna, strastna ženska, ki zna uživati – še več, Rose je vse, kar si je od nekdaj želel. Vendar pa hkrati razkrije tudi njene skrivnosti, zaradi katerih jo lahko morda celo izgubi. Razen če za sabo pusti tudi svojo temačno preteklost in za ljubezen svojega življenja tvega vse.

Komentarji:

 1. Lady Starlight 01/02/2020 18:49

  Izjemno lepa zgodba o sestrski ljubezni do iznekaženega brata. Hkrati pa je lepo prikazano, česa vse je sposoben moški, da osvoji ljubljeno. Vsekakor mi je ogrela srce. <3

 2. Lady Starlight 01/02/2020 18:49

  Ne vem pa, kako ji je lahko kdo dal oceno ena, moja ocena je petica.

 3. w 31/05/2020 14:54

  Jaz tudi ne razumem, čemu tako slabe ocene. Jaz sem zelo uživala v branju in tudi od mene je dobila 5…

 4. ANIMINA78 04/12/2023 19:59

  Ředko oddajam oceno, vendar je prikazana ocena krivična.
  Moja ocena je 5.
  Zelo, zelo lepa zgodba.

 5. Tjana 08/01/2024 0:01

  Prebrala sem vse od te pisateljice in vse so mi bile zelo všeč.

Napiši komentar