Palisandrova ulica 204

Palisandrova ulica 204

Avtor: DEBBIE MACOMBER
Serija: Cedar Cove , 2.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: 204 Rosewood Lane

* * * ½   11 vote
Oceni knjigo:
2

Draga bralka, če ste že kdaj bili v Cedar Covu, sva se verjetno že srečali. Najlažje me najdete doma ali pa v knjižnici, kjer delam. V tem mestu živim že vse življenje in tukaj sem vzgojila tudi svoji dve hčeri. Moj mož pa – no, pred približno šestimi meseci je izginil. Kar … izginil je.

Kje je Dan? Zakaj je odšel? S kom je zdaj? Ali bom to sploh kdaj izvedela? Domače mesto, družina in prijatelji so mi v tem težkem obdobju v oporo in mi dajejo občutek varnosti. Zadnje čase se veliko govori o porokah in otrocih. Justine se je pred kratkim nepričakovano poročila. Tudi moja hči Kelly je pred kratkim rodila. Na žalost še noče sprejeti dejstva, da se Dan morda ne bo vrnil, da bi videl svojega vnuka.

Zdi se mi, da se moja starejša hči Maryellen videva z nekim novim moškim, vendar mi noče povedati, kdo je. Tu so potem še Jack, ki ima razmerje z Olivio, njegov sin Eric in njegovo dekle Shelly (mislim, da je tudi ona noseča), Zach in Rosemary Cox, katerih zakon bojda propada in … No, kar oglasite se in vam bom povedala še kaj več! — Grace Sherman

Komentarji:

  1. sabina 30/07/2015 15:35

    Na trenutke razvlečeno branje, a kljub temu še vseeno prijetno in lahkotno.

  2. renata 20/08/2015 13:43

    Avtorica me ne prepriča. Ne s prvim delom, tudi drugi se mi zdi malo preveč razvlečen. Definitivno ne bo krasil moje knjižne police.

Napiši komentar