Zimske strasti

Zimske strasti

Avtor: JOHANNA LINDSEY
Serija: Viking Haardrad Family, 1.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: Fires of Winter

* * * * ½ 11 vote
Oceni knjigo:
3

VIKING NIKOLI NE BO NJEN GOSPODAR.
Vikinški zavojevalci priplujejo čez ledeno morje in ugrabijo lady Brenno. Vendar si neustrašna keltska lepotica priseže, da ne bo noben barbarski Viking nikoli njen gospodar, tudi čeden in mogočen Garrick Haardrad ne.

LAHKO VIKING ZAGOSPODARI NJENEMU SRCU?
Garrick, sin neprizanesljivega vikinškega poglavarja, je vajen, da je vedno vse po njegovem, in zdaj jo zahteva zase. A njena neomajna želja po maščevanju začne kopneti, ko spozna njegovo nežno dušo in ko ji njegova nezaustavljiva privlačnost vzame sapo, ko njegovi poljubi v njej netijo požare strasti … in se tako v dolgih, mrzlih nordijskih nočeh med njima začnejo plesti neizbrisne ognjene vezi večne ljubezni.

Komentarji:

  1. Lady Starlight 11/06/2018 6:32

    Joj, tale je bila pa meni malček prekruta, še zlasti Garrick mi je bil tako odvraten človek, zaletav, nedorasel, ne bi ga imela, pa če bi mi plačali.

  2. suki 26/06/2018 7:39

    Ni mi bila najbolj všeč.

  3. Sabina 20/07/2018 15:19

    Kljub krutosti mi je bila zgodba zelo zanimiva (tudi bolj realna) in prebrala sem jo v enem dihu. Brenna mi je všeč zaradi njenega svobodnega in neuklonljivega duha (kar je po svoje tudi njena slabost), najbolj na živce pa mi je šel Garrick s svojim idiotskim obnašanjem. Žal pa ne smemo pozabiti, da so, zgodovinsko gledano, s sužnjami njihovi gospodarji delali, kar so hoteli. :/

Napiši komentar