Zimske strasti

Zimske strasti

Avtor: JOHANNA LINDSEY
Serija: Viking Haardrad Family, 1.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: Fires of Winter

* * * *   29 vote
Oceni knjigo:
6

VIKING NIKOLI NE BO NJEN GOSPODAR.
Vikinški zavojevalci priplujejo čez ledeno morje in ugrabijo lady Brenno. Vendar si neustrašna keltska lepotica priseže, da ne bo noben barbarski Viking nikoli njen gospodar, tudi čeden in mogočen Garrick Haardrad ne.

LAHKO VIKING ZAGOSPODARI NJENEMU SRCU?
Garrick, sin neprizanesljivega vikinškega poglavarja, je vajen, da je vedno vse po njegovem, in zdaj jo zahteva zase. A njena neomajna želja po maščevanju začne kopneti, ko spozna njegovo nežno dušo in ko ji njegova nezaustavljiva privlačnost vzame sapo, ko njegovi poljubi v njej netijo požare strasti … in se tako v dolgih, mrzlih nordijskih nočeh med njima začnejo plesti neizbrisne ognjene vezi večne ljubezni.

Komentarji:

  1. Lady Starlight 11/06/2018 6:32

    Joj, tale je bila pa meni malček prekruta, še zlasti Garrick mi je bil tako odvraten človek, zaletav, nedorasel, ne bi ga imela, pa če bi mi plačali.

  2. suki 26/06/2018 7:39

    Ni mi bila najbolj všeč.

  3. Sabina 20/07/2018 15:19

    Kljub krutosti mi je bila zgodba zelo zanimiva (tudi bolj realna) in prebrala sem jo v enem dihu. Brenna mi je všeč zaradi njenega svobodnega in neuklonljivega duha (kar je po svoje tudi njena slabost), najbolj na živce pa mi je šel Garrick s svojim idiotskim obnašanjem. Žal pa ne smemo pozabiti, da so, zgodovinsko gledano, s sužnjami njihovi gospodarji delali, kar so hoteli. :/

  4. Taddie 04/09/2018 10:47

    Pričakovala sem jo z velikim veseljem, pa ugotavljam, da mi take vrste knjige – krute, z moškimi, ki žensk ne spoštujejo, in kjer je ogromno posiljevanja, ki je družbeno sprejemljivo, ne ležijo. Knjiga je verjetno odraz tedanjega časa (gre le za 9. stoletje) – ampak ker je knjiga pisana v romantičnem žanru, pač človek pričakuje malo olepšane zadeve ;-) Junaka, kot je Garrick, pa ne morem vzljubiti, saj naredi vmes nekaj takih zadev, ki niso ‘my cup of tea’. In se zanje dejansko v resnici nikoli ne odkupi. Glede junakinje sem imela občutek, da je razvila nekakšen stockholmski sindrom. Ne morem reči, da knjiga ni zanimiva, vseeno najdete v njej opis – vpogled v življenje, kot je nekdaj na Norveškem bilo :-) Vsekakor bom posegla tudi po naslednji iz serije – me zanima, kakšna bo naslednja zgodba :-)

  5. danijela 03/07/2019 21:55

    meni zelo zanimiva knjiga, ki je ne moreš odložiti, v primerjavi z nekaj zadnjimi, zelo dolgočasnimi in kar preveč romantičnimi; ta je bila res dobra in si želim še več podobnih (kljub vsej krutosti)

  6. petra 06/12/2020 0:22

    Prečudovita, vse tri knjige iz serije so nepozabne. Ne morem se odločiti med to serijo in serijo Maloryjevi.

Napiši komentar