Samo ljubezen

Samo ljubezen

Avtor: MARIE FORCE
Serija: Green Mountain, 5. knjiga
Zvrst:

Org. naslov: It's Only Love

* * * ½   9 vote
Oceni knjigo:
2

Ella Abbott je že dolgo skrivaj zaljubljena v Gavina Guthrieja. Nekaj njunih nedavnih srečanj je njena čustva le še okrepilo, še posebej poljub, ki sta si ga izmenjala na poroki njene sestre. Elli je vseeno, da Gavin trenutno ni v najboljši koži. Sam trdi, da z njim ne more gojiti upanja na prihodnost, saj ji nima česa ponuditi. Toda Elli je mar le za ljubezen, ki jo čuti do njega.

Odkar je Gavin izgubil brata, je minilo že dolgih sedem let. Nekako mu je uspelo nadzorovati čustva in živeti dalje, nato pa je umrl bratov ljubljeni pes, njegova vdova pa se je na novo poročila. Od tedaj pije in se pretepa, bil pa je celo aretiran. Zdi se, da duhovi preteklosti izginejo le, kadar je ob njem Ella.

Gavin ve, da ne bi bilo prav, da bi v svojo temo potegnil še Ello, toda ko se sama nenehno vrača v njegovo življenje, mu preprosto ne preostane drugega, kot da ji dopusti, da mu pomaga zaceliti njegovo zlomljeno srce.

Komentarji:

  1. Narcisa 17/09/2022 13:29

    Ker sem prebrala že prejšnjo serijo, seveda mi je tudi ta všeč. Ella je super punca…Ha,ha, oče in dedek pa prava “tiča”. Luštno branje. Ampak med temi knjigami delam premore z drugimi pisateljicami.

  2. Ana 04/07/2024 19:24

    Luštna poletna knjiga, Ella je res punca z dobrim srcem, ki ni izgubila upanja nad Gavinom.
    Dedek in oče pa sta zelo zabavna lika ženitnih posrednikov.

Napiši komentar