Vražji lord Will

Vražji lord Will

Avtor: JENNIFER ASHLEY
Serija: Mackenzies / Highland Pleasures, 10.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: The devilish lord Will

* * * * ½ 13 vote
Oceni knjigo:
3

Ko Josette Oswald potrebuje pomoč pri iskanju izgubljenega zlata nekje sredi Škotskega višavja, se obrne na Willa Mackenzieja, najbolj pretkanega, zvitega in prebrisanega moškega, kar jih pozna. Toda svoje skrivnosti zaupati Willu je nekako tako, kot da bi jih zaupala samemu vragu.

V preteklosti sta že sodelovala, se izdajala za zakonski par, da sta se dokopala do informacij, toda tisti podvig se je slabo končal. Will živi zelo nevarno, Josette pa tega res ne potrebuje. Ve pa tudi, da se ga v resnici izogiba zato, ker je to Will Mackenzie, zlatooki, rdečelasi, nepredvidljivi moški s toplimi dlanmi, ob katerem oživi.

Will ima več skrivnosti, kot si Josette sploh lahko predstavlja, a najnevarnejša od vseh je ta, da ji je že ukradel srce.

Komentarji:

  1. Lady Starlight 03/09/2019 20:52

    Na začetku se mi je malo vlekla, nato se zgodba začne razvijati in bralca vse bolj vleče k branju.

  2. Narcisa 31/10/2021 12:33

    Meni je bila knjiga in vsebina zelo všeč, saj govori o avtentični zgodovini zatiranih Škotov in kot še sedaj prvzetnih Angležev. Will je super, njegova Joserr še bolj. Kar boli pa dvoličnost nekaterih Višavcev. Cela serija odlična.

  3. Ana 23/08/2023 11:17

    Sprva se je zgodba vlekla nato pa je postajala zanimiva, da nisem mogla odložiti knjige. Nasploh lika sta zelo dobra, njuna kemija in kako zelo je družina povezana med seboj, da bi bratje vedno rešili drug drugega vislic.

Napiši komentar