Načrtovana ljubezen

Načrtovana ljubezen

Avtor: SHERRY THOMAS
Serija: Novela
Zvrst: ZG

Org. naslov: Private arrangements

* * *     24 vote
Oceni knjigo:
9

V londonski plemiški družbi velja, da imata gospod in gospa Tremaine najpopolnejši zakon – ta temelji na vljudnosti, spoštovanju in svobodi. Kako jima to uspe? Zadnjih deset let živita ločeno – vsak na svoji celini.

Nekoč pa je bilo povsem drugače … Ko je Gigi Rowland prvič zagledala Camdena Saybrooka, jo je takoj zajela neustavljiva privlačnost. Kar pa se je začelo z iskrico strasti, se  je končalo z izdajo – mož jo je zapustil v jutru po njuni poročni noči. Zdaj si Gigi želi biti prosta, da bi se znova poročila, a ji mož postavi nezaslišano zahtevo v zameno za njeno svobodo: dati mu mora potomca. Gigijina odločitev bo imela posledice, ki si jih ni nikoli predstavljala; ko bodo prišle na dan vse skrivnosti in se bo spet prebudilo poželenje, se bo moral najbolj občudovan londonski par ali ponovno zaljubiti ali pa za vedno raziti.

Komentarji:

  1. eliza 03/10/2011 15:04

    Zelo mi je bila všeč. Vendar knjige nisem mogla brati zvečer, ker se dogaja v letu nekje pri 1890. Nato pa spet preskoči na leto nekje pri 1915.

  2. nela 29/02/2012 8:14

    ni slaba ocena 3+

  3. devil 25/03/2012 22:23

    knjiga malo skače z leticami vendar če pozorno bereš prebereš da opisuje dogodke ki so vodili do poroke in razhoda. nato knjiga preskoči nekaj let kasneje kjer se mož in žena zopet srečata ter zgodba poteka normalo čeprav je prepletena z veliko spomini, ki so se zgodili pred in po poroki. vendar na koncu sta srečno skupaj. men je bla dobra, ampak je res da nekega zgodovinskega vzdušja pa res ne zna pričarati so mi garwood, woodiwiss in laurens boljše

  4. Atina* 02/04/2012 22:00

    Knjiga mi je bila všeč,tudi zaradi tega,ker ni bila pretirano pocukrana .po vseh knjigah , ki sem jih prebrala od avtoric ,kot so Julie Garwood,Suzanne Enoch,(ceprav so tudi te avtorice zelo nadarjene in so njihove knjige vredne branja)… se mi je zdela prav osvežujoča.strinjam pa se tudi z devil ,da zgodovinskega vzdusja ne zna ravno pričarati ,kot naprimer nekatere druge avtorice .

  5. Lady Starlight 03/04/2012 13:41

    Tudi jaz se strinajm z Devil, da ta avtorica ne zna pričarati zgodovinskega vzdušja. Meni ni všeč ta avtorica.

  6. Erin* 25/07/2013 22:55

    prebrala sem njene knjige in mi je resnično žal, da ni prevedena še katera. njene knjige je užitek brat . v vsako sem padla, čutila,..pri tej knjigi…bolj je šla knjiga proti koncu bolj mi je po glavi odmevala pesem od pink – just give me a reason…noro ampak tako je.. čudovita knjiga

  7. G2 26/07/2013 7:00

    Tudi meni je bila zelo všeč, enako velja za knjigo Slast.

  8. zala 19/08/2013 14:09

    Ponovno sem prebrala vse štiri prevedene knjige Sherry Thomas. Njami! Ali morda kdo ve – in pove ;) , – če lahko pričakujemo še kakšen prevod njenih del? Lep počitniški pozdrav vsem sobralcem.

  9. Lady Starlight 18/10/2014 8:12

    Zala mislim, da še letos izide pri KMŠ (Hiša knjig) ali Avrori ena njena nova romanca, s slovenskim naslovom Najsrečnejša dama v Londonu. :)
    Pri KMŠju pa izide še obilo izjemnih poslastic in knjig novih zgo avtoric, vse še letos: Julie Anne Long, Lorraine Heath, Julianne Donaldson, Julie James, Megan Maxwell, Jeniffer Ashley … tako da bo zelo pestro pri njih. :)

Napiši komentar