Nadvse zaželena dama

Nadvse zaželena dama

Avtor: CHRISTINA DODD
Serija: Well Pleasured, 1.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: A Well Pleasured Lady

* * * ½   24 vote
Oceni knjigo:
4

Mogočni Sebastian Durant, vikont Whitfield, ima dober razlog, da sovraži družino Fairchild, zato se veseli priložnosti, ko se jim bo lahko maščeval. Njegova botra ga namreč potrebuje – pomagal ji bo poiskati dnevnik, ki lahko zamaje kraljevino, ukradli pa naj bi ga prav Fairchildi.

Lady Mary Fairchild, ki že deset let nima stikov s svojo odtujeno družino, vikontu vsekakor ne želi pomagati. Na njeno nesrečo pa jo zvestoba njegovi botri in spoznanje, da Sebastian pozna njeno temno skrivnost, ki jo sama pred ostalim svetom skriva, prisilita v sodelovanje. Čedni in zapeljivi vikont ter lepa lady Mary se pretvarjata, da sta zaročena, njuna krinka pa kaj kmalu postane resničnost, ko razpletata klobčič laži, kraje in izdaje, ki ogrozijo njuno življenje.

Komentarji:

  1. DIOZ 29/05/2018 8:06

    Thanks so much, Elise!http://cialisyepqk.com/

  2. Lady Starlight 30/05/2018 20:49

    Christina Dodd mi je sicer pri sodobnih malček boljša, ampak tudi tale ni razočarala. Močan zaplet, izraziti karakterji in čudovit slog pisanja.

  3. Sabina 16/06/2018 18:15

    Prevod je sicer lep, vendar me je ta zgodovinska romanca precej razočarala. Avtorica sicer boljše piše moderne zgodbe po mojem mnenju. Zgodba se mi je zdela rahlo dolgočasna, Sebastian se je obnašal obupno (nasilno in dominirajoče), da ne govorim o določeni ljubezenski sceni, ki sem jo le stežka prebavila.

  4. Nataša 21/02/2019 18:13

    Tudi meni se je knjiga vlekla, ni mi legla, sem jo kar težko prebrala, so druge njene knjige dosti boljše, moja ocena 2

Napiši komentar