Izzivalna z biseri

Izzivalna z biseri

Avtor: MADELIN HUNTER
Serija: Rarest Blooms, 2.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: Provocative in Pearls

* * * *   19 vote
Oceni knjigo:
5

Zahteval je le tri poljube na dan … A dala mu je več, kot si je upal želeti.

Grof Hawkeswell že dve leti, odkar je na sam poročni dan izginila njegova nevesta, bogata dedinja Verity Thompson, živi v negotovosti. Niso je razglasili za mrtvo, zato se Hawkeswell s pravnega vidika ne sme ponovno poročiti in tudi nima dostopa do ženinega denarja. Eno ali drugo bi ga namreč rešilo iz hude finančne krize, v kateri se je znašel.

Verity, ki jo je njen sleparski bratranec prisilil v poroko s Hawkeswellom, je iz Londona zbežala na podeželje. Ker je naziv grofice in visok družbeni položaj nista zanimala, se je bila v zameno za svobodo pripravljena odreči svoji dediščini. Ko odkrijejo njeno ukano, se mora Verity vrniti v zakon brez ljubezni.

Hawkeswell sklene dogovor z Verity: v zameno za tri poljube na dan ne bo vztrajal pri pravicah, ki izhajajo iz zakonske zveze. Toda Verity odkrije, da obstajajo navadni poljubi … Obstajajo pa tudi drugačni poljubi. V rokah mojstra umetnosti ljubezni začne spoznavati pravi pomen zapeljevanja.

Komentarji:

  1. Lady Starlight 20/09/2015 18:36

    Moram reči, da mi je bila prva sicer bolj všeč, ampak tudi tale niti slučajno ni slaba, vse te dame so mi zelo všeč. Pa tudi gospodje, skratka pisateljica mi je povšeči. :)

  2. Sabina 19/10/2015 21:58

    Se podpišem pod komentar Lady Starlight. Tudi meni je bila bolj všečna prva, je pa tudi ta prijetno romantično branje s kančkom angleškega podeželja in uporništva.

  3. Travniske cvetlice 23/10/2015 9:05

    Meni je bila pa druga knjiga bolj vsec. Ima zgodbo, ki je se nisem zasledila. Moz isce bogato zeno in jo najde na zaprasenem vrtu. Krasna zgodba. Romanticna. Pozivis vsak poljub, ki si ga podata.

  4. Mrs. Darcy 28/10/2015 16:59

    Všeč mi je bila – zelo.

  5. monique 10/12/2015 19:09

    Mi je bila ta druga knjiga bolj všeč. Mogoče zato, ker obožujem pare, ki so poročeni že od začetka zgodbe :)

Napiši komentar