Divja princesa

Divja princesa

Avtor: JULIE GARWOOD
Serija: Crown's spies, 1.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: Thelion's lady

* * * *   72 vote
Oceni knjigo:
70

Christina Bennett je bila skrivnostno sprejeta v Londonsko družbo. Njena lepota in skrivnostna preteklost privlačita Lyona, markiza Lyonwoodskega.  Arogantni plemič s piratskimi nagnjenji  zaneti divji ogenj v Christini…

Komentarji:

  1. Lady Starlight 05/04/2013 23:26

    O hvala Nina za tako lep kompliment, me je zelo razveselil, in res z veseljem pomagam. Sem tudi jaz notri padla, ko sem prebrala prvo od Julie Garwood, hihi, tak da vem kak je. ;)
    Seveda, ti se kar obrni na mene in ti bom z veseljem svetovala. :D

  2. Nina 08/04/2013 0:40

    Lady Starlight hvala še enkrat :) O ja…res sem padla popolno notri in sedaj razumem zakaj je fino poznati vrstni red. Prebrala sem Odkupnino in sedaj še Skrivnost. V enem tednu sem dobesedno požrla tri njene knjige in priznam…kar malo sem žalostna in neučakana ker so preostale v knjižnici vse izposojene. Vsekakor imam pa vrstni rad zapisan in neučakano čakam naslednjo knjigo (seveda sem naročila da me iz knjižnice nemudoma obvestijo ko pride knjiga nazaj) :) Priznam pa,da pojma nimam kaj bom brala ko preberem vse od Garwoodove!

  3. Q 08/04/2013 21:43

    J. McNaught, R. Rogers, K. Cole in še veliko drugih, ki so na tej strani. Te so meni med boljšimi. Glej pod zvrst, če so ti všeč ZG.

    Priporočam oz. obvezno preberi še vse od S.E. Phillips:

    http://www.klubromantic.com/klubromantic/seznam-knjig/susan-elizabeth-phillips/
    - tukaj je seznam njenih serij
    - so sodobne, ampak ti bodo zagotovo zelo všeč!

    Sama imam rada ZG, vendar vedno vmes preberem še kakšno S.

  4. Q 08/04/2013 21:46

    Nina vrstni red je pri vsaki knjigi na vrhu oz. če pogledaš pod pisateljico na vrhu strani. Npr. Garwood:

    http://www.klubromantic.com/klubromantic/seznam-knjig/julie-garwood/

  5. Nina 08/04/2013 23:38

    Q najlepša hvala :) res sem vesela, da sem “priletela” sem :) Uh kako bo knjižničarka vesela ker ji bom vsaj en dan dala mir z Garwoodovo :) O ja…takoj jutri grem po novo knjigo (ker valda nimam pojma kaj vzeti ker ni…Garwoodove :) ) . V bistvu me niti ne gane tko grozno zgodovina sama po sebi…pri teh knjigah mi je blazno všeč sama tematika….ljubezen med odločno a nežno in hkrati občutljivo žensko in na videz grobim/odločnim/mogočnim in na koncu koncev nežnim ljubmcem…Ni in priznam…Višavje me je potegnilo…Ok, Julie me je popeljala v svet knjig…in obsedla :)

  6. Nina 08/04/2013 23:39

    Oh…hotela sem dodati…da sedaj vem kaj bom vzela zahvaljujoč Q. Hvala lepa še enkrat :)

  7. Lady Starlight 09/04/2013 9:25

    Oh Nina, no potem mam pa še jaz polno predlogov za tebe. ;) Definitivno moreš prebrati Amando Quick, Kresley Cole, Liso Kleypas, Suzanne Enoch, Rosemary Rogers, Jacquie D’Alessandro, Stephanie Laurens, Julio London, Christino Dodd (serija Guvernante). Če so ti pa všeč bolj resne, ampak prečudovite zgo romance pa še Kathleen E. Woodiwiss, pa Gaelen Foley, Judith McNaught, Mary Reed McCall. Te avtorice so meni res top. :D

  8. Nina 09/04/2013 10:56

    Lady Starlight res prisrčna hvala (priznam,da nič ne poznam a vseeno…vstopila sem v nek svet knjige in če ima le 600 strani sem kar malo žalostna,hehehe…priznam včasih ko sem videla tako debelo knjigo me je minilo) :) Upam,da me potegnejo tudi ostale pisateljice in ja,naredila sem zajeten seznam po kaj danes grem in ja ni hudič,da ne bodo kaj imeli notri no :) Se že veselim ;) Thx ;)

  9. Lady Starlight 09/04/2013 11:29

    Malenkost. :D
    Hihihih, Nina, ja, jaz sem čist ista, mi je nekak premalo, če ma pod 300 strani, skratka več jih ima boljše je, saj se lahko zgodba lepše razvije. ;)

    Ziher te bojo, boš vidla, Amanda Quick piše itak skoraj enako kot Garwoodova, boš vidla kak se boš nasmejala zraven. Tudi vse ostale so fantastične. :) Še posebej dobra je Kathleen E. Woodiwiss: Zimska vrtnica (je moja najljubša knjiga, in prva od knjig za odrasle, ki sem jo prebrala),
    Pri Lisi Keypas, Suzanne Enoch, Julii London, Stephanie Laurens, Mary Reed McCall, skratka skoraj pri vseh boš pa morala paziti na vrstni red, ker večina knjig je pisana v serijah. Vse sezname kako si sledijo knjige zapovrstjo maš pa na tej strani: http://www.fantasticfiction.co.uk/ .

    Pa poročaj plis, kak se ti bodo zdele. ;)

  10. Nina 09/04/2013 17:49

    Ekola…Zimska vrtnica je že pri meni :) vsekakor poročam, ko preberem

  11. Lady Starlight 09/04/2013 21:59

    Boš vidla, da te bo prevzela Nina. To knjigo sem prebrala pri devetih letih, od takrat pa že ogromno romanc, pa se nobena ne more meriti s to, jaz sem še kar zaljubljena v to knjigo, hihi, pa malo v Christopherja, ki mi je najboljši moški lik sploh. <3

  12. Q 09/04/2013 23:06

    Ja, se strinjam z Lady S.. Tudi jaz sem Zimsko vrtnico prebrala, ko sem bila še v srednji šoli. Tudi name je naredila tak vtis, da je še vedno najboljša od vseh, ki sem jih prebrala.

    Od takrat je preteklo že kar nekaj let. Tale stran pa je rezultat mojega navdušenja nad tovrstno literaturo…….

  13. Q 09/04/2013 23:24

    Po izkušnjah sodeč Lady S., predvidevam, da Nina danes ne bo nič spala. Kaj meniš?

    Upam, da jutri zjutraj česa ne zamudi……

  14. Lady Starlight 10/04/2013 8:00

    Hihihhi, verjetno ne Q, pa po moje še cel mesec ne, zaradi učinka Zimske vrtnice. :D Vsaj jaz nisem, se mi zdi, da še od prvega branja te knjige hodim malo omotična in zasanjana po svetu. :D

  15. Nina 10/04/2013 12:17

    Hehehehe…kako sta me nasmejali :) tako prisrčni sta :) No naj vama povem,da razen temnejsih kolobarjev (ki se pač enostavno skrijejo s pudrom) nimam nobenih znakov, da sem vedrila do štirih in spala le tri urce (ok…mož me je težje zbudil(načeloma sem jaz tista,ki budi njega) in na koncu tako obupal,da je sam zrihtal sina in hči za v vrtec ampak ok…to ni nič kaj groznega). Moram pa priznati, da sem se v začetku knjige kar lovila in bila skoraj malček nejevoljna ker sem se težko navadila na stil pisanja pisateljice. Gawoodova ni nikoli opisovala tako obširno in tle se mi je v začetku zdelo to prav bedno. No seveda, to je težava v meni in ja…sem se že navadila na to (no pa saj verjetno me razumeta)…moj um je moral preklopiti. In sedaj ne opazim več ker sem padla v knjigo. No saj nisem daleč (sem pozno začela brati) ampak priznam, da sem že padla notri in komaj čakam,da nadaljujem :)

Napiši komentar