Nevesta

Nevesta

Avtor: JULIE GARWOOD
Serija: Laird's fiancees, 1.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: The bride

* * * * ½ 68 vote
Oceni knjigo:
18

Po kraljevem ukazu si mora mogočni škotski poglavar Alec Kincaid izbrati nevesto med štirimi hčerami angleškega barona Jamisona. Odloči se za najmlajšo, Jamie, vročekrvno modrooko lepotico. Čeprav mu ugaja njen pogum je prepričan, da bo njeno divjo naravo zlahka ukrotil.

Toda ona si je prisegla, da se nikdar ne bo predala barbaru s Škotskega višavja in se na poročnem obredu prikaže v črni obleki. Alec je vse, pred čimer jo svari srce – predrzen malopridnež surovega videza. In čeprav njegovi vroči poljubi v njej podžigajo strast, se mu nesramno upira. Toda kmalu se zdi, da ji grozi nekaj veliko nevarnejšega kot zgolj poželenje – ljubezen.

»Zadetek v polno! Julie Garwood vedno uspe pričarati slastno romanco, dinamično zgodbo in sočne dialoge.«
- Randezvous

Komentarji:

  1. mvugrac 24/08/2016 12:01

    Moja najdraža knjiga ove autorice.Nije da mi se nisu svidjele ostale,ali nju sam pročitala četiri puta i uvijek joj se vratim.Fantastična

  2. thetjasap 13/03/2017 19:20

    Moj prvi zgodovinski ljubezenski roman in od takrat sem se zaljubila v knjige . Smešno je, da sem sestri pred leti kupila žipnico za rojsni dan, saj me je prosila zanjo, pred nekaj ćasa sem ji jo pa smuknilla, ko jo ni bilo doma in preprosto zaćela brati. Smešno je, da pred tem nism prebrala še nobenega romana in sem celo govorila kako sovražim knjige, zdaj pa vidim kako zelo mi je to žal. Hvala bogu za razsvetljenje in takšne fenomenalne avtorje, ki pišejo zgobne kakšrne lahko le upaš, da bi bile resnične.

    Knjiga je zelo romantična in dialogi so lepo začinjeni s smešnimi prigodami, Všeč mi je tudi, da avtorica ni uporabila samo spalnico za prostor ljubljenja ampak različne kraje :) Skratka čista 5

  3. Pikajla 20/10/2022 13:23

    To je ena redkih knjig, ki sem jo prebrala že večkrat.
    Je razgibana, polna smešnih pripetij, dvogovorov.
    Divja Jamie je faca.

Napiši komentar