Polnočna ura

Polnočna ura

Avtor: JACQUIE D'ALESSANDRO
Serija: Mayhem in Mayfair, 1.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: Sleepless at midnight

* * * *   54 vote
Oceni knjigo:
20

Škandalozni Frankenstein izpod peresa Mary Shelley pošteno razburka mlade dame iz londonske družbe, zlasti prevzeta nad njim pa je Sara Moorehouse. Njena bujna domišljija dobi krila, ko neke noči po naključju opazi Matthewa Devenporta, markiza Langstona, kako se vrača domov s skrivnostno lopato v roki. Sara nemudoma sklene, da preprosto mora raziskati zadevo. Radovednost pripelje pustolovsko gospodično v markizovo spalnico – tam pa jo zasači pogubno čeden in povsem gol markiz. Matthew Devenport ima namreč preveč skrbi, da bi si belil glavo s skupino deklet, ki se navdušujejo nad pogrošno književnostjo. Toda njegov načrt, kako bo rešil svoje posestvo pred pogubo, je v nevarnosti, ko zasači Saro za zaveso v svoji spalnici. Le kaj ima presneta radovednica za bregom? In zakaj ga tako razvnema ta deklič, ki je preveč zvedav za svoje dobro? No, dva lahko igrata tole igro … In ko Matthew vdre v Sarino sobo in si jo ogleda v vsej njeni goli veličini, se igra lahko zares prične. Ko mlada dama sklene, da bo poiskala popolnega moškega, se lahko zgodi čisto vse!

Komentarji:

  1. angely 09/02/2013 22:32

    Zelo, zelo zelo dobra knjiga :)

  2. aja 16/05/2013 17:42

    Lepa zgodbica. Pisateljica me je prepričala v to, da preberem še ostale njene knjige.

    Itak mi je všeč, ko je on vsemogočen v vseh pogledih :), ona pa malce zadržana, čisto drugačna od drugih pa vendar zanj od trenutka, ko jo zagleda, nenadomestljiva. Z užitkom sem jo prebirala!
    Ja… pa sceni s kopanjem…..waw :D

  3. akasha 30/09/2013 12:33

    prelepa zgodba,te kar vleče brati naprej do konca…najboljsa od te trilogije;

  4. zarja 27/07/2015 17:47

    Meni je ta knjiga najljubša od te pisateljica, saj je res ODLIČNA. Na njej mi je všeč tudi to, da Sara ni utelešenje čiste lepote, a je za Matthewa vseeno neprcenljiva. Res top knjiga :D

  5. Narcisa 29/08/2023 19:57

    Lepa in zanimiva zgodba s še bolj zanimivim razpletom. Sicer pa konec, ki je meni pisan na kožo…happy end.
    Tudi ja sem vesela, da Sara ni samo skrajno lep privesek, ampak zanimiva razmišljajoča mlada dama. Dialogi med Saro in Matthevom so luštni in zanimivi.

Napiši komentar