Dolina tišine

Dolina tišine

Avtor: NORA ROBERTS
Serija: Circle trilogy, 3.knjiga
Zvrst: P

Org. naslov: Valley of silence

* * * * ½ 21 vote
Oceni knjigo:
6

Ljubezen je mogočna sila, posebej ko jo obvladuje vampir, ki si drzne rešiti svet.

Korak za korakom je usoda pripeljala maga, čarovnico, tega ki se bojuje, tega ki poseduje znanje, tega, ki je mnogih oblik in izgubljeno dušo v deželo Galsko in v Dolino tišine. Tukaj bodo njihovi glasovi zadoneli proti zlobnim.

Ravnotežje vseh svetov je na preizkušnji, ko se človeštvo zbere okoli novo okronane kraljice in se spopade z vampirko, ki je že stoletja vladala…

Ljubezen je mogočna sila, posebej ko jo obvladuje vampir, ki si drzne rešiti svet.

Komentarji:

  1. Monika 11/04/2012 9:44

    meni je bla zelo všeč

  2. klaudija 22/04/2012 1:41

    enkratna

  3. maxim 13/05/2012 14:59

    “Dolina tišine” bo zame ena izmed lepših ljubezenskih zgodb, kar sem jih prebrala. Prepad med tem, kar imata, oziroma bi si želela imeti glavni junak vampir Cian in Moira je kot brezno brez dna, Klub temu, da sem vedela, da boginja Morigan na koncu Cianu podari življenje, sem večino knjige jokala.
    On kot vampir, bije bitko proti sebi enakim in še večjo bitko sam s seboj, s tem kaj je prav in kaj narobe in v srcu, ki več ne bije, nosi neizmerno več ljubezni in moralnih vrednot, kot marsikateri človek. Medtem ko je ona za njuno ljubezen pripravljena prodati svoje tudi svoje življenje. Sicer pa roko na srce, vampirju kot je bil Cian, bi še sama prodala dušo. Z eno besedo knjiga je enkratna

  4. yudi 14/05/2012 10:46

    Prebrala sem jo že pred časom in se popolnoma strinjam s teboj maxim. To je ena najlepših ljubezenskih zgodb. Tudi jaz sem pri tej knjigi jokala kot dež. Knjiga je tako napisana, da popolnoma pozabiš, da je paranormalna vsebina, ker te njuna čustva potegnejo v vrtinec.

  5. dg 22/05/2013 19:59

    Mag, čarovnica, vampirji čas in kraj dogajanja dajo tej zbirki prav poseben čar. Če imate rade malo zf;-) in ljubezni med vampirjem in čarovnico:-)

  6. D 30/12/2013 19:47

    vse tri so fantastične, zelo sem uživala v branju :)

Napiši komentar