Gole v smrti

Gole v smrti

Avtor: J.D.ROBB
Serija: In death, 1. knjiga
Zvrst: ZF

Org. naslov: Naked in death

* * * *   29 vote
Oceni knjigo:
6

Nobenih sledov sperme. Eve je preklela obdukcijsko poročilo. Če je žrtev spala s svojim morilcem, potem je njena izbira kontracepcije takoj pobila male vojačke in v tridesetih minutah po ejakulaciji popolnoma zabrisala njihove sledi. Glede na obseg poškodb testa spolne aktivnosti ni bilo mogoče upoštevati. Vanjo je streljal zaradi simboličnega pomena ali pa zaradi samozaščite …”

Gole v smrti je prva v seriji detektivk, ki jih pod psevdonimom J. D. Robb piše popularna avtorica Nora Roberts. Protagonistka romanov je Eve Dallas, neustrašna newyorška policistka, ki se je za dosego svojega cilja – odkriti storilca zločina – pripravljena odreči vsemu. počitnicam, mirnemu družinskemu življenju, varnosti; tokrat pa tudi strastnemu ljubimcu, ki se je znašel na listi osumljencev za uboj senatorjeve vnukinje. Napeto do zadnjega stavka!

Komentarji:

  1. Evelina 13/07/2012 19:25

    Res škoda, da ni prevedenih več knjig iz te serije, saj Evo Dallas naravnost obožujem (pa ne samo zato ker je moja soimenjakinja ;))! Če še niste vedeli v angleščini obstaja 34 knjig v tej seriji. Vem tudi sama sem se čudila ko sem to ugotovila… Zares si želim prebrati prav vse, ker je Nora Roberts izjemna pisateljica ki ji resnično ni para!

  2. reny 18/10/2012 15:43

    34 knjig? No, tale me je kar presenetila. V dobrem smislu, čeprav mi natančno opisovanje zločinov ni ravno prijetno.

  3. mantyy 19/10/2012 16:49

    ja toliko knjig je pa še pišejo se..in skozi vse serije spremljamo Dallasko in Roarka…:D res škoda ker jih ne prevajajo več. Drugače je pa dobra pisateljica na obeh področjih romantike in kriminalke :D Nora obvlada. ;)

  4. angely 06/02/2013 21:26

    Meni je bila resnično všeč. :D Sploh pa se mi zdi zabavno, kako si Nora predstavlja prihodnost (sploh v pomanjkanju prave kave :D) Me je nasmejala, sicer tudi malo žalostna, ker ne prenašam dobro, da so v knjigah umorjene nedolžne ženske, ampak vredna branja :)

  5. maxim 29/03/2013 11:32

    Utrujena in zaspana sem knjigo včeraj vseeno vzela v roke in tisto kar mi je uspelo prebrat je noro dobro. Tako zelo, da grem sedaj pred odhodom v službo po ostalih pet delov.
    In tip, ta Roark do jutra sploh ni zapuščal mojih sanj – pišuka, men je všeč.

  6. aja 23/12/2013 19:40

    Nad Roarkom sem bila tudi sama navdušena :). Dobra knjiga. Ampak majčkeno me je pa motilo, da je ZF…

Napiši komentar