Križ boginje Morrigan

Križ boginje Morrigan

Avtor: NORA ROBERTS
Serija: Circle trilogy, 1.knjiga
Zvrst: P

Org. naslov: Morrigan's cross

* * * *   20 vote
Oceni knjigo:
5

Med silami dobrega zla se bo vnela borba-vojna, ki jo bodo bili na vseh ravneh časa, saj Lilith najmočnejša vampirka na svetu okoli sebe zbira svoje temačne hlapce.

Nevihta divja in začne se zgodba..o močni sli vampirjev, da uničijo vse in zbranih šestih, ki jih boginja Morrigan napoti, da bi jih ustavili. Hoyt Mac Cionaoith se na pečini bori proti zlu, ki je njegovega brata dvojčka iztrgalo iz objema družine. Zlu je ime Lilith. Živi že več kot tisoč let in je v nesmrtno pogubo zvabila že nešteto moških, ki se niso mogli upreti njenemu poljubu, ki ukrade dušo. Zdaj pa želi ta vampirka zavladati celotnemu svetu – in tudi tistim svetovom nad temi.

Komentarji:

  1. mani 01/05/2011 19:00

    Knjiga me je pritegnila da sem jo prebrala v eni sapi. Komaj čakala, da preberem naslednjo.

  2. Tina 16/12/2011 13:12

    Definitivno najboljša trilogija pisateljice!

  3. maxim 13/05/2012 14:18

    Malo sem oklevala, preden sem sploh začela brati. Zvrst je namreč daleč od zgodovinskih romanc, pa še večini, ki ste serijo “V krogu” prebrale ni lih najbolj sedla. A mene je na koncu čisto prevzela. Lepa ljubezenska zgodba, boj dobrega z zlim in nauk zgodbe , ki je skozi človeštvo vedno enak in sicer, da so ljubezen, močna in neomajna vera v dobro in prav , kjub kaki grenki izgubi, še vedno najmočnejše orožje proti še tako mogočnemu zlu. Odlično 5

  4. bojana 19/02/2013 15:55

    Meni je celotna triologija zelo, zelo všeč, čeprav sem bila na začetku malce skeptična. Moja ocena 5+.

  5. Ana 14/05/2015 14:46

    Se strinjam s Tino – definitivno najboljša trilogija Nore Roberts: (Križ boginje Morrigan – Ples bogov in Dolina tišine), čeprav so vse njene knjige enkratne. Nora je res “nora” :)

Napiši komentar