Modrina zaliva

Modrina zaliva

Avtor: NORA ROBERTS
Serija:
Zvrst: S

Org. naslov: Chesapeake blue

* * * * ½ 17 vote
Oceni knjigo:
6

Seth Quinn je končno doma. Dolga pot je za njim. Po mučnem in burnem otroštvu, ki ga je preživel pri svoji zasvojeni materi, ga je k sebi vzela družinaQuinn in odraščal je pri treh starejših bratih, ki so z ljubeznijo pazili nanj. Sedaj je Seth odrasel moški, ki se kot uspešen slikar vrača iz Evrope in si osnuje dom na Vzhodni obali Marylanda. Spet se znajde v družbi Cama, Ethana in Phillipa ter njihovih žena in otrok, sredi veselega kaosa razširjenega klana Quinnov.

Končno je spet nazaj v majhni modrobeli hiši, kjer je ob privezu vedno zasidrana barka, na terasi gugalnik in na vrtu pes. Veliko novega se je zgodilo v St. Christopherju, odkar je odšel – najbolj zagonetna sprememba je gotovo navzočnost velemestnega dekleta z imenom Dru Whitcomb Banks. V obmorskem mestecu je odprla cvetličarno in z vsem srcem si prizadeva za neodvisnost in samostojnost. Spopada se z izzivi, postaviti se na lastne noge in se znebiti vpliva svoje premožne družine. V Sethu vidi drugačen izziv – izziv, ki se mu ne more upreti.

Toda nevihtni oblaki se nevarno kopičijo in njuno razmerje bo na hudi preizkušnji. Zaradi svoje preteklosti je Dru občutljiva za goljufije in prevare, nezaupljiva do vsega in vsakogar in le počasi ter stežka se ji vrača vera v ljudi. Seth pa je zaradi svoje preteklosti tarča izsiljevanja – in skrivnost, ki jo je skrbno čuval dolga leta, grozi, da uniči njegovo novo življenje in njegovo novo ljubezen…

Komentarji:

  1. lola 21/12/2010 22:13

    Zelo, zelo dobra in je v bistvu 4 del Chesapeake bay, Čutno branje kot vse njene knjige. Lola

  2. jana 04/02/2012 21:54

    Očarana nad to zbirko knjig.Kakšno čutno prikazovanje junakov teh zgodb.Že dolgo nisem spustila toliko solz , kot sem jih pri teh romanih.Zares odlično pisanje Nore Roberts.Katera še ni brala teh romanov jih nadvse priporočam.So pa že iz leta 2003.

  3. maxim 23/04/2012 10:04

    Podpišem se pod oba komentarja.

  4. mantyy 23/04/2012 19:22

    Meni osebno najlepša iz te serije, zares odlična knjiga, lepo razviti karakterji, odlično slikanje čustev, tekoče berljivo, prav tako vsebuje skrite strasti, ljubezen, dramo, družinske vezi…toplo priporočam

  5. Q 23/04/2012 22:48

    Mantyy
    Meni so skoraj vse njene zelo všeč!. Priporočam pa:
    Concannon sister trilogy
    Dream trilogy
    Zbirka Neveste

    Ta pa mi ni preveč legla:
    Serija Circle trilogy – ZF

    Pod psevdonimom J.D.ROBB pa piše kriminalke ZF. Vsebujejo zelo strastne prizore. Meni je serija zelo všeč

  6. mantyy 24/04/2012 13:53

    Ja sem prebrala vse razen serije Circle triology ta mi nekako že po opisu ni sedla najbolj… Robbove sem pa tud vse prebrala in komaj čakam če še bodo kaj več prevedli, ker napisanih jih je okoli 30 oz še več romanov. o policisti Dallasovi =) in možeku Roarku…:D al kako je že ;) :)

Napiši komentar