Nesmrtni v smrti

Nesmrtni v smrti

Avtor: J.D.ROBB
Serija: In death, 3. knjiga
Zvrst: ZF

Org. naslov: Immortal in death

* * * * ½ 19 vote
Oceni knjigo:
1

Priprave na poroko sanjskega para – saj je policijska poročnica Eve Dallas končno podlegla snubljenju enega najbolj zaželenih moških na planetu – prekine grozljiva smrt slavne manekenke Pandore. Na kraju zločina najdejo Evino najboljšo prijateljico Mavis, trenutno spremljevalko modnega oblikovalca Leonarda, Pandorinega bivšega ljubimca. Vsi indici kažejo, da je Mavis ubila priljubljeno estradnico, Eve tega ne verjame. Zato se z vso vnemo zagrize v reševanje primera … in pri tem naleti na nesmrtnost, eno najnevarnejših mamil sodobnega časa.

Komentarji:

  1. maxim 05/04/2013 16:01

    No pa sem prebrala tudi tega in se zraven skoraj ves čas natiho in naglas spraševala, ali je to še sploh lahko res. Pa je, saj je namreč tudi ta del “noro dobro branje”.
    Je mojstrsko napisana zgodba v katero sem spet čisto noter padla in če bereš lepo po vrsti, resnično brez težav slediš kako se ljubezen in strast med junakoma razvija ter si brez težav že skoraj v živo predstavljaš vso tisto kemijo, ki vlada med njima. In z njegove strani je te kemije res veliko.

Napiši komentar