Ples bogov

Ples bogov

Avtor: NORA ROBERTS
Serija: Circle trilogy, 2.knjiga
Zvrst: P

Org. naslov: Dance of the gods

* * * * ½ 14 vote
Oceni knjigo:
1

Blair Murhpy je od nekdaj delala sama. Usojeno ji je, da postane izganjalka vampirjev. V svetu, ki v te stvore ne verjame, pa živi, da jih ubija. Toda zdaj postane kot ‘ta, ki se bojuje’, del kroga šestih izbranih, ki ga je oblikovala boginja Morrigan, da bi porazili vampirko Lilith in njene sluge.

Težko se je naučila, da mora zaupati drugim, kajti to je bilo za Blair razkošje, ki ga ni poznala. Spozna pa, da jo privlači Larkin, moški mnogih oblik. Kot konj je ponosen in eleganten; kot zmaj čudovito silovit; kot moški pa … No, Blair je že videla svoj del žrebcev, vendar še nobenega tako surovo lepega in igrivo očarljivega, kot je ta plemič iz preteklosti.

Čez dva meseca se bo izbranih šest soočilo z Lilith in njeno vojsko v deželi Gelski. Da bi zaključili priprave in zbrali sile za boj, potujejo skozi čas v Larkinov svet, kjer mora Blair izbrati med upiranjem vedno večji privlačnosti, ki jo čuti do njega – ali pa tvegati vse za ljubezen, ki nima prihodnosti …

Komentarji:

  1. maxim 13/05/2012 14:36

    Blair in Larkin. Ona je sedanjost, borka in ženska z močno voljo, on preteklost, ki ima v zgodbi veliko srce in še več ljubezni .Lepa ljubezenska zgodba, kjer kar čutiš, da ji zlo ne more blizu.

Napiši komentar