Rdeča lilija

Rdeča lilija

Avtor: NORA ROBERTS
Serija: In the garden, 3.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Red lily

* * * * ½ 14 vote
Oceni knjigo:
6

Tri ženske se srečajo, ko se v življenju znajdejo na razpotju. Vsaka išče nove poti, kjer bi rahlo rasla – nato pa druga v drugi najdejo pogum, da tvegajo in sprejmejo, kar jim prinaša prihodnost.

S trdno podporo prijateljev sta Havley in njena hčerkica pognali korenine v novem okolju. A ko se eno od teh prijateljstev razcveti v nekaj več, mora Havley izbirati med dvema različnima ljubeznima…

Tretja knjiga iz nove trilogije najbolj prodajane pisateljice na lestvici časopisa New York Times.

Komentarji:

  1. Monika 16/07/2012 11:13

    všeč so mi bile vse tri knijge iz te zbirke predvsem pa me je vse skozi zanimalo kaj se zgodi z nevesto =)

  2. Tanja 31/07/2012 10:38

    ali mislis da je knjiga primerna za mojo mamo in ji bo vsec ? moja mama zelo rada bere zaplete ,ljubezen,kriminalke..Npr: Julie Garwood,Amanda Quick..šeosebej vśeč paso ji dela pisateljice: Kathleen E.Woodiwiss.Vsec so ji tudi zgodovinski romani. Preprala je ze velo? prosim odgovori knjig.Ali je ta knjiga podobna knjigam Kathleen in Julie,ali pa Amande? Prosim odgovor na vprasane hvala lepa &lp Tanja.

  3. Tanja 31/07/2012 10:44

    oprosti zmotila sem se pri par povedih bom sedaj tukaj popravila:še posebej so ji všeč*
    prebrala je zelo veliko knjig* prosim odgovorite*Vprasanje*
    To so bile napake. Prosim vas da odgovorite na moje vprasanje,ker ji zelim za roj.dan kupiti 5knjig v paketu. …Zanima me ce so knjige podobne julie,kathleen in amandi ?najbolj vsec ji je bila knjiga: volk in golobica. Obstaja kaksna podobna knjiga ,samo da ni od iste pisateljice?
    Uzivajte se dalje..Pozdravcek Tanja

  4. Maja 31/07/2012 10:56

    jutro! tanja:oprosti jaz se na to ne spoznam..? raje vprasaj moniko ali koga drugega.
    Monika: tudi menise zdi ta knjiga prekrasna.
    Hehe..prebrala sem ze vse knjige od julie g.,amande q. ,kathleen E.W.,sherry t.,sophie k.,susan elizabeth p.,nora r.,sarah m.,lisa k.
    vsa dela so mi bila neznasko vsec ,razen pisateljice Sherry Thomas.Knjiga je bila na zacetku pusta,in sploh nisem vedela pomena,kar nekaj je poskakovala z besedami…Prebrala sem.jo do konca.Na koncu mi je postala se kar zanimiva,ampak vseeno ne tako kot druge knjige.od sherry sem preprala knjigo: Ne pravi moz. V knjiznici sem si jo sposodila,ker je opis zadaj na knjigi bil zelo zanimiv.Ampak me niti malo ni pritegnila. Sesaj berem knjigo od Tony Parsons,saj mi jo je predlagala prijateljice. Zelo je zanimiva,zal je se nisem do konca prebrala in sem komaj na sredini. Naslov je: moski in fant.Sposodila sem si tudi knjigo od Amande Hampson,Oljcni sestri. Nism je se prebrala ,ampak opis me je zelo privlacil.Knjigo mi je predlagala knjiznicarka.Berem tudi Suzanne Enoch. Ona ima prave,dobre odlicne knjige ! vsaj meni. fajn se mejte pozdravcek&|poljubcek vsem.

  5. dg 22/05/2013 20:02

    Lepa zgodba o treh različnih ženskah. Ob njihovem skupnem življenju in ustvarjanju svojega v ljubezni:-)

  6. D 30/12/2013 19:44

    vse tri so odlične , vredne branja – sem zelo uživala

Napiši komentar