Rojena iz strasti

Rojena iz strasti

Avtor: NORA ROBERTS
Serija: In the garden, 1.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Born in fire

* * * * ½ 13 vote
Oceni knjigo:
3

Sestri Concannon iz zahodne Irske sta sodobni ženski z ambicijo in talentom. Napolnjuje ju brezčasni duh njune domovine. Zakon njunih staršev je bil hladen in obe sta pogrešali ljubezen staršev. Mati, ki ni bila nikoli sposobna dajati ljubezni, še vedno toži o svojem bednem življenju, oče, ki jima je dajal vsaj malce topline, pa je umrl.

Nadarjena, trmasta, svobodoljubna Maggie Concannon živi skoraj puščavniško življenje oblikovalke stekla. Njeni izdelki pa niso le stekleni predmeti, temveč odsev njene duše in njene prave narave. Rogan Sweeny, ugledni strokovnjak za umetnine in lastnik galerije, prepozna v njenih izdelkih pravi talent in se odloči, da ji bo odprl pot v svet umetnosti. V Maggiejinem osamljenem svetu se rodi divja privlačnost in njena temna preteklost se počasi pozdravi v nežni in vseodpuščajoči ljubezni …

Komentarji:

  1. mantyy 28/04/2012 18:22

    Odlična serija, zanjimivo, da je brez komentarjev, zbirka nas popelje na Irsko, cela serija je odlično izpeljana, vendar mi je prva knjiga najbolj pri srcu, vrjetno zaradi drzne Maggie, ki ji uspe ukrotiti Rogana =)…drugače ima pa vsaka izmed zgodb svoj poseben čar :D

  2. maxim 24/05/2012 10:22

    Če bi serijo morala opisat z dvema besedama, bi te bile “vredna branja”.
    Zgodba prve knjige je lepa, zahvaljujoč Maggie, njenemu res drznemu karakterju in ostremu jeziku pa strastna in energična.

  3. anita 28/10/2012 20:06

    Mislim, da Robertsova nima niti ene knjige, ki bi me razočarala. Tako malo komentarjev je pa najbrž zato,
    ker smo to triologijo kupile in prebrale že dolga leta nazaj. Moja ocena je čista petka in v kratkem jih nameravam prebrati še enkrat ( že ne vem v katero ).

Napiši komentar