Slavčeva kletka

Slavčeva kletka

Avtor: LINDA FRANCIS LEE
Serija: Novela, 3.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: Nightingale's gate

* * * *   35 vote
Oceni knjigo:
25

Morilec zasleduje prostitutke po ulicah Bostona. Policija aretira Lucasa Hawthorna, najmlajšega sina priznane bostonske družine in lastnika razvpitega kluba Slavčeva kletka. Odvetnica Alice Kendall je kot hči glavnega državnega tožilca z zanimanjem prebirala velike naslove v časopisih, ko jo je iznenada presenetilo, da je obtoženi vstopil v njeno pisarno ter iskal pravno pomoč. Pretresena je bila nad njegovim zapeljivim šarmom, čeprav je Alice vedela, da se ni dobro zapletati z ljudmi, kot je Lucas. Toda vseeno je sprejela primer in se za tega skrivnostnega moškega postavila proti očetu. Lucas je živel življenje, polno škandalov in temnih skrivnosti, o katerih ni zaupal nikomur, niti lepi odvetnici, ki ga je preganjala v sanjah. Toda Alice je imela moč, da je v njem prebudila dolgo zatirano hrepenenje. Ali se bo lahko spoprijela s šokantno resnico, skrito v njegovi duši …?

Komentarji:

  1. admin 07/11/2010 1:08

    Zelo dobra in veliko boljša kot prva.

    SQ

  2. lola 21/12/2010 22:01

    Zelo dobro berljiva, veliko boljša od prve in druge knjige. Lola

  3. Tina 05/11/2011 13:41

    Uau… ena najboljših knjig, kar sem jih prebrala.

    Lucas ~ Najljubši moški karakter od vseh knjig, ki sem jih prebrala!

    Vredno prebrati!!!

  4. juri 16/02/2012 21:58

    Super kniiga

  5. mantyy 08/04/2012 18:22

    Iz te zbirke meni osebno najboljša….ocena 4

  6. l 09/04/2012 9:23

    Tudi meni je ta knjiga super, precej boljša kot ostali dve.

  7. Sara 31/07/2012 11:09

    zakon knjiga! Od nje knjige se prebrala: Golobičina pot,labodka milina in slavčeva kletka. Najbolj zanimiva mi je bila ta! Super knjiga,res ! Priporocam da preberete. Drugih knjig od nje razen teh ko sem ji naštela,nisem prebrala. Ali so tudi tiste tako zanimive?
    Pohvaljena Knjiga.! :DD

  8. Sara 31/07/2012 11:09

    sem *prebrala.

  9. sabina 31/07/2012 12:04

    Jst sem še prebrala Smaragdni dež in Valček za Blue Belle; sta precej čustveni zgodbi, zelo sta lepi, tako da toplo priporočam :)

  10. Anja 31/07/2012 19:29

    Ja pa tudi moja mama zelo rada bere..Prebrala je. Quickovo,Holtovo,Garwoodovo,in Kathleen. Najbolj vsec ji je bila Kathleen.brala je *volk in golobica* tudi jaz sem jo ze prebrala! Krasna je! :D zamima me ce je knjiga smaragdni dez ,podobna volku in golobici? Namrec ji hocem za rojstni dan kupiti 5knjig v paketu. Eno od linde,amande,victorie,sherry in kathleen. Priporocajte 5zelo dobrih knjig?
    Pa se 10-15 knjig mi priporocajte za mojo hcer. Stara je 13 let,rada bere knjige,debele romane,ljubezenske..Kriminalke,knjige o drogah ,zanimive knjige ,knjige o umorih,nagrajene knjige ? prosim odgovor. Nujno! hvala vam vsem &lepe pocitnice.

  11. sabina 31/07/2012 19:30

    Uf, to pa je težko vprašanje. Priporočam kar obe knjige, res sta vredni branja. Sta čustveni, ganljivi, tudi nekaj zgodovinsko obarvani, po svoje nenavadni…v bistvu prav izstopata. Se splača potrpeti, verjemite! ;)

  12. sabina 31/07/2012 20:14

    *Off topic:
    Sara: da, prebrala sem vse prevedene knjige od Kathleen Woodiwiss: meni so bile najbolj všeč Pepel v vetru (mlado dekle se preobleče v fanta in ima potem prerekanja z “jenkijem”, dogaja se namreč v času državljanske vojne v ZDA 19. stoletja), potem Zimska vrtnica (čarobna!), Volk in golobica je tudi luštna, Vreden ljubezni, Cvet na reki (nekoliko drugačna zgodba, zelo ganljiva in očarljiva), Shanna je tudi v redu…saj ne vem, jih ima res dosti.
    Za vašo najstnico bi recimo predlagala: o drogi: Zgodovina moje heroinske odvisnosti (Zlatko Blažič), Mi otroci s postaje Zoo (Christiane F.), o problemu samomorov med mladimi: Trinajst razlogov (res jo priporočam!) romance: Susan E. Phillips, Jane Austen je itak klasika (vsaj zame), Kresley Cole: Če si drzneš in Če si želiš (to tudi vam priporočam), kriminalka: knjige Harlana Cobena…veliko jih je :D

  13. sabina 01/08/2012 8:35

    Od Victorie Holt so bile meni najljubše: Vrnil se je, Skrivna ženska in Otrok ljubezni.
    Sem prebral večina knjig od Phillipsove: zdi se mi duhovita, junaki se razvijajo čustveno (na začetku je npr. ženska razvajena, na koncu se pa nauči, da vse ne pade z neba), saj so tudi ljubezenski prizori, ampak niso na pogosto.
    Od Kathleen drugače kar v knjižnici vzamem, toliko denarja za knjige pa žal nimam. Edino kupila sem Pepel v vetru (v angleščini) in Zimsko vrtnico (to obvezno preberite!).
    Lep pozdrav!

    P.s. mislim, da bo treba forum uvesti.

  14. Sara 01/08/2012 9:42

    Sabina: meni so pa od Victorie Holt najboljše : Skrivnostni zdravnik,Vrnil se je,Ob lovčevem ščipu.Torej so primerne ? Meni je opis Phillipsovih knjig zelo všeč.Bom jo jaz vseeno prva prebrala,potem pa se seveda odlocila . Vedno ko si jaz zelim sposoditi iz knjiznice kaksno knjigo ,ni na razpolago. Tudi jaz ne kupujem v knjigarnah,saj je predrago in ker si lahko sposodim kar v knjiznici. Vas lahko vprasam,od kod ste?
    P.s.:res je !

  15. sabina 01/08/2012 9:52

    Ja, ni panike, knjige od Victorie Holte po moje lahko bere. Tudi jaz sem z njo začela :)
    Najprej kakšno preberite vi in se potem odločite, če lahko bere ali ne. Sicer je pa tudi krasna klasika Pesem ptic trnovk, če poznate, to tudi lahko prebere. ;)
    Sicer sem pa iz Domžal, iz kje ste pa vi?

Napiši komentar