Veličastne v smrti

Veličastne v smrti

Avtor: J.D.ROBB
Serija: In death, 2.knjiga
Zvrst: ZF

Org. naslov: Glory in death

* * * *   17 vote
Oceni knjigo:
3

Eve ni presenetilo, da je pred bleščečo stavbo, v kateri je živela Cicely Towers, naletela na novinarje, ki so že zavohali umor in bili na lovu za podatki. Žrtev je pomenila zgodbo, gledanost, nagrado …”

Ulice New Yorka so v kratkem zahtevale življenja treh žensk – uspešne državne tožilke, nadobudne mlade igralke in televizijske snemalke. Eve Dallas, neustrašna newyorška policistka, je pred težko nalogo. Ugotoviti mora, kdo mori nedolžne ženske. Po kakšnem ključu morilec izbira svoje žrtve? Sta njihovi uspešnost ter medijska izpostavljenost vzrok za kruto smrt? Indici pa vse bolj kažejo na to, da je v serijo umorov vpleten tudi njen ljubimec Roarke.

Komentarji:

  1. maxim 02/04/2013 14:41

    Noro dobro pisanje iz prve knjige se tudi v drugi nadaljuje, zgodba je taka, da knjigo težko odložiš. In tip, ta Roark mi je samo še bolj všeč.

  2. mantyy 03/04/2013 16:41

    maxim iz knjige v knjigo je boljši :D:D

  3. maxim 04/04/2013 14:37

    Mantyy-samo finiš me še v tretji knjigi čaka in tvoja ugotovitev drži kot pribita. Odkar sem pred tednom začela brati to serijo se mi v povezavi z njim vedno po glavi mota tista prastara pesem Glorie Gaynor;

    You’re just too good to be true
    I can’t take my eyes off you
    You’d be like heaven to touch
    I wanna…………………………………………(no ja, zdaj me je pa že sam cuker)

Napiši komentar