Cena za nebesa

Cena za nebesa

Avtor: SANDRA BROWN
Serija: Novela
Zvrst: S

Org. naslov: Heaven's price

* * * *   28 vote
Oceni knjigo:
8

Sandra Brown  ponuja seksi, nežno in zabavno zgodbo o ženski, ki je mislila, da je poznala svojo usodo – dokler je ni resnično spoznala in je imelo njeno srce zanjo pripravljeno nekaj presenetljivega.

Blair Simpson je živela življenje, o katerem lahko večina ljudi le sanja. Dneve in noči je posvetila plesu – kot članica plesne skupine je plesala na broadwayskih glasbenih predstavah in občasno v televizijskih reklamah – ter ni nikoli premišljevala o drugačni karieri. Sedaj je zaradi poškodbe za šest dolgih mesecev pristala v majhnem mestecu, kjer naj bi okrevala. Vsepovsod okoli nje so pari, ki imajo družine in uresničujejo skupne sanje. In tam spozna moškega, ki jo prisili, da se sooči s tistim delom sebe, ki ga je zelo dolgo zanikala.Od prvega trenutka, ko je zagledala svojega najemodajalca Seana Garretta, se je med njima ustvarila močna spolna privlačnost, na katero ni bila pripravljena. Ko sta jo Seanova strast in nežnost silila, da bi se mu odprla, se prvič v življenju ni bila sposobna zateči po tolažbo k plesu. Sean si bolj kot karkoli želi ustvariti prihodnost z vročekrvno in dolgolaso Blair. Ker pa je bilo njeno življenje tako dolgo predano le strasti do plesa, mogoče ne bo sposobna pretrgati te vezi – tudi za ceno ljubezni ne, za katero je mislila, da je ne bo nikoli našla.

Komentarji:

  1. Teja 03/05/2012 15:02

    Noro fajna knjiga:D se splača prebrati…

  2. sabina 11/06/2012 16:56

    Res se jo splača prebrati! Listi se skorajda sami obračajo.
    Že začetek je precej obetaven z “maserjem” ;)
    Strast kar puhti med junakoma.

  3. Evelina 03/07/2012 14:11

    Obožujem to knjigo! Vsi, ki nastopajo v njej ti resnično prirastejo k srcu, zato sem bila vsakič zelo žalostna ko sta se Blair in Sean sprla, čeprav za zelo kratek čas. Sean mi ni bil toliko dober zaradi svojega videza (ki mimogrede tudi ni bil tako slab ;)) ampak sem ga bolj vzljubila zaradi njegove nežnosti, ko si je Blair poškodovala noge. Tako lepo je skrbel za njo, da so mi včasih kar solze privrele v oči :)

  4. didi 28/12/2012 14:20

    To je pa ena najlepših ljubezenskih zgodb, ki sem jih prebrala.

  5. maxim 05/01/2013 9:59

    Krasna je, ne spomnim se ravno veliko zgodb, kjer bi se že od prve strani, pa vse do konca kar iskrilo med glavnima junakoma, tako da se listi res z zvočno hitrostjo obračajo.

  6. akasha 10/09/2013 22:18

    ta mi je najljubsa od te pisateljice…te kar vleče brati naprej…dkler ne obrnes zadnje strani :)

  7. aja 18/11/2013 17:36

    Jaz pa nisem ravno navdušena. Mogoče zato, ker me je pisateljica razvadila s svojima Zrcalna podoba in Nebeška vročica…. Sej ni slaba, ravno nasprotno, vendar mogoče prekratka zame.

  8. nani 30/06/2017 19:23

    Prijetno branje…tudi meni zelo všeč način kako sta se spoznala…maser…a očitno je bil naravni talent,
    da ga ni že prej razkrinkala. Priporočam predvsem bralkam, ki jih vznemirjajo moški z brki…

Napiši komentar