Ljubljeni grešnik

Ljubljeni grešnik

Avtor: SUZANNE ENOCH
Serija: Lessons in love, Lekcije iz ljubezni, 2.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: London's perfect scoundrel

* * * * ½ 54 vote
Oceni knjigo:
18

Visoka družba mu pravi ‘Svetnik’, vendar si markiz St. Aubyn povsem zasluži sloves popolnega londonskega malopridneža. Evelyn Ruddick ve, da bi se mu morala na vsak način izogniti, vendar želi osupljivo lepa dama pomagati otrokom v sirotišnici Srčno upanje, kjer markiz vodi skrbniški odbor. Evie se odloči, da bo očarljivega predrzneža naučila usmiljenja, a ne bo šlo brez težav – saj ji že njegov dotik vzbuja poželenje in jo sili, da bi se prepustila njegovim strastnim napotkom … Zamisel, da bi združila oba ‘načrta’, je nepredstavljiva, vendar se očarljiva dama ne preda tako zlahka! Kaj drugega naj naredi lahkoživec s takim slovesom, kot zapelje damo? Toda kmalu ga začne privlačiti Eviejino toplo srce in divji napadi zardevanja. Ali lahko hrepenenje po dolgih, strastnih nočeh v njenem objemu doseže nemogoče? Ali lahko Evie spreobrne razvpitega Sainta?

Komentarji:

  1. Rebeka 16/10/2013 7:11

    Prva v seriji, ki sem jo brala, morda ima zato neko posebno mesto pri meni. Luštna, drzna in zapeljiva pripoved o nepričakovani ljubezni.

  2. Mrs. Darcy 03/11/2014 10:14

    Evelyn si res ni zadala lahke naloge, ko je za svojega učenca izbrala “Svetnika”, ampak mu hitro zleze pod kožo in mu je, kjub njegovi izkušenosti, še kako kos. Tudi če je morala pri tem prikrojit pravila.

    Super zgodba o zelo mirni in ubogljivi Evelyn in razvplitem markizu St. Aubynu, kjer ne manjka iskrivih dialogov, strasti in na koncu ljubezni.

  3. thetjasap 13/03/2017 19:30

    Izredno zanimiva zgodba s humorjem in različnimi ”prikupnimi” razpleti :D Definitivno jo bom še prebrala.

Napiši komentar