Ne pošiljaj mi rož

Ne pošiljaj mi rož

Avtor: SANDRA BROWN
Serija: Breakfast in bed, 2.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Send no flowers

* * * *   28 vote
Oceni knjigo:
6

Od priljubljene pisateljice Sandre Brown, katere »dar za pri-povedovanje zgodb je presenetljivo redek«, prihaja uspešnica New York Timesa, odlična, čutna pripoved o mladi ženski, ki se ji pripeti nepričakovana, neizogibna afera z neznancem – moškim, čigar skrivnost bi lahko uničila njeno življenje …

Odkar ji je umrl mož, se Alicia Russell sama bori s skrbjo za dva majhna sinova. Ko nenadna nevihta ogrozi njihovo družinsko počitnikovanje v kampu, se mora zanesti na pomoč neznanca. Prav kmalu pa ji neznanec ponudi več kot samo zavetišče pred nevihto. Privlačen, vznemirljiv in rahlo skrivnosten Pierce Reynolds zasuje Alicijina sinova s pozornostjo, ki jo zelo potrebujeta – in spomni Alicio na občutek zaželenosti. Toda čeprav jo prav Pierce zapeljuje v skušnjavo, da bi raziskala svoje prebujeno hrepenenje, jo drži na varni razdalji, njegova edina obrazložitev pa je tiho odklanjanje, da bi ji razkril skrivnosti svojega srca. Alicia se zaveda, da se Piercu ne more odpovedati, ne da bi se borila zanj. Toda kako naj ga prepriča, da je ljubezen tveganje, v katerega se je vredno podati?

Komentarji:

  1. Andreja 17/02/2011 15:30

    Meni je na splošno všeč avtorica Sandra Brown in njene knjige. Drugače pa sem s pravim užitkom prebrala knjigi, ki sta iz serije Breakfast in bed. Upam da bo še kakšna prevedena iz te serije!

  2. sabina 11/06/2012 16:54

    Knjiga vredna branja!
    Topla, ganljiva in strastna ljubezenska romanca. :)

  3. maxim 13/06/2013 11:19

    Tale je pa tudi meni všeč.

  4. G2 14/06/2013 8:51

    Se pridružujem gornjim komentarjem.

  5. aja 23/08/2013 19:11

    Všečna zgodba . Bila mi je pravzaprav boljša od Zajtrka v postelji.

  6. Rebeka 09/11/2013 23:41

    In nadaljevanje Zajtrka v postelji. Ker sem imela precejšnjo pavzo med tema dvema romanova, sem kar malo rabila, da sem to pogruntala :)) No ja, všečna je. Lahkotno, luštno branje.

Napiši komentar