Nebeška vročica

Nebeška vročica

Avtor: SANDRA BROWN
Serija: Novela
Zvrst: S

Org. naslov: Slow heat in heaven

* * * * ½ 35 vote
Oceni knjigo:
19

Schyler Crandall se po šestletni odsotnosti vrne v svoje rojstno mesto in ugotovi, da jo sestra Tricia še vedno sovraži in da ji je pripravljena s krutimi lažmi škodovati in da Jigger, zvodnik in ničvrednež, v klobčiču skrivnosti kuje svoje pritlehne načrte, tu pa je še ponosen, skrivnosten in zapleten Cash. Družinska kriza je pripeljala očimovo drvarsko cesarstvo na rob propada in Schyler se zave, da lahko izgubi svoj ljubljeni dom, reši pa ga lahko le če čednega Cajuna spusti v svoje življenje, ne da bi pri tem izgubila svoje srce.

Kritiki so za pisateljico Sandro Brown zapisali: »Odlika Brownove je snovanje zapletov, začinjenih s seksualnostjo, ki puščajo bralce v negotovosti.« Napisala je že dvainsedemdeset romanov, njeni romani so bili na lestvici najbolje prodajanih knjig New York Timesa in vsak roman je postal Timesova prodajna uspešnica. Po njenem romanu French Silk so posneli film. Zanjo pravijo, da je romanopiska, ki ne zmore pisati romanov dovolj hitro, v svojih romanih pa zna obdržati visoko napetost z zgodbo, polno zapletov in nepričakovanih situacij.

Komentarji:

  1. nena-nena 01/07/2013 23:06

    Super knjiga….ne moreš jo odložit, ko jo začneš brat …

  2. aja 08/09/2013 18:06

    Res je ne moreš odložiti! V knjigi se toliko dogaja, da te drži v napetosti od začetka do konca. Piko na i pa dodata Schyler in Cash, ki je BTW res hot hot hot :) Odlična! Priporočam!

  3. Bučka 26/10/2016 23:34

    Ta knjiga je bila meni ena naj naj najboljsih ljubezenskih, kar sem jih prebrala. imam jo doma na polici, vcasih na nocni omarici in z mano bi sla na samotni otok.
    Res je Cash velikokrat pravi pr…(na to temo je na netu tudi precej zgrozenih komentarjev, kako je lahko tak junak bralkam sploh vsec…ampak pac je, meni tudi).
    Druzinski zapleti z ocetom in sestro na Belle Terre, gozdovi in pokrajina ob meandrasti reki v Luiziani, zgodba z Jiggerjem, pa seveda napetost med cajunom Cashem in gospodicno Schyler, ko samo cakas, kdaj bo nekaj ali nekoga razneslo. Res žmohtno in mojstsko napisano.

  4. Nani 05/07/2017 8:11

    Prijetno branje, dosti zapletov in napetih situacij,
    ampak knjiga ima še drugi del pa ga žal nimajo v knjižnicah.

Napiši komentar