Šarada

Šarada

Avtor: SANDRA BROWN
Serija: Novela
Zvrst: S

Org. naslov: Charade

* * * *   21 vote
Oceni knjigo:
5

Televizijska napovedovalka Cat Delaney je z medicinskim čudežem dobila več kot le novo srce. Dobila je drugo priložnost v življenju. Odloči se zapustiti Hollywood, da bi na televizijski postaji v San Antoniu vodila oddajo o otrocih s posebnimi potrebami.

Ko spozna Alexa Piercea, nekdanjega policista, ki je zdaj pisatelj kriminalnih romanov, se prvič počuti kot ženska in ne kot bolnica s presajenim srcem. Nenadoma začnejo drugi prejemniki umirati v nenavadnih nesrečah – vprašanje pa je, ali se bo Cat lahko zatekla k Alexu po pomoč?

Catino novo okolje postaja vse bolj zlovešč labirint izdaj in skrivnosti, ko tudi njo začne preganjati skrivnostni zalezovalec … kaj, če prepozno spozna masko, pod katero se skriva morilec?

Komentarji:

  1. Evelina 13/07/2012 19:10

    Izjemno zanimiva knjiga, sicer na začetku malce nejasna, vendar ne obupajte, saj se razvije v dobro kriminalko, v njej pa tudi ne manjka strastnih scen ;) Sicer sem bila malce razočarana, ker sem že celo knjigo sumila, kdo nadleguje Cat in sem na koncu imela prav, vendar se mi zdi konec super, ker je zelo napet :) Toplo priporočam!

  2. tinkibinki 30/11/2012 17:00

    meni ni bila všeč. pa veliko nejasnosi z podarjenimi srci. najslabša njena knjiga. predvsem predolga.

  3. maxim 03/05/2013 17:03

    Ni lih nekaj kar bi še in še brala, je pa čist solidna in za prebrat.

  4. marjorie 04/05/2013 10:36

    Napol sem jo prebrala, dala v kot in čaka , da mi zmanjka druge literature…nekako me ne pritegne, žal…

  5. Anita 05/05/2013 19:08

    Prebrala v eni sapi. Ko se enkrat junaka srečata jo ne odložiš do zadnje besede. Kar puhti privlačnost med njima, in čeprav ves čas sumiš pravega te vsako poglavje zapelje na drugega osumljenca. Meni zelo, zelo všeč :) <3

Napiši komentar