Postelja iz vrtnic

Postelja iz vrtnic

Avtor: NORA ROBERTS
Serija: Neveste (Bride quartet) , 2.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Bed of roses

* * * *   24 vote
Oceni knjigo:
4

Druga knjiga v Zbirki Neveste govori o Emmi Grant, ki je našla svoje poslanstvo kot poročna cvetličarka. Boljše službe si ne bi mogla želeti. Od daleč se zdi, da Emmino ljubezensko življenje cveti. Moški jo obletavajo, ona pa še vedno ni našla Pravega.

Že kot majhna deklica je Emma Grant oboževala romantiko. Zato ni nobeno presenečenje, da je našla svoje poslanstvo kot poročna cvetličarka. Vsak dan se lahko igra s cvetjem, obenem pa sodeluje s svojimi tremi najboljšimi prijateljicami. Boljše službe si ne bi mogla želeti. Od daleč se zdi, da Emmino ljubezensko življenje cveti. Vitka in žareča vnaša barvo v vsak prostor, v katerega vstopi, tako kot aranžmaji, ki jih ustvarja. Moški jo obletavajo, ona pa še vedno ni našla Pravega. In vendar niti pomisli ne, da bi pogledala med svoje najbližje. In ravno tam je Jack Cooke. Že leta je najboljši prijatelj Parkerinega brata, zaradi česar je praktično del družine. Arhitekt si počasi priznava, da so se njegova čustva do Emme razvila v več kot le prijateljstvo. In ko mu Emma vrne strast – poljub za vročim poljubom – se stvari v Zaobljubah zapletejo. Jack se ni nikoli hotel vezati. Emma hrepeni po ljubezni za vse življenje.

Komentarji:

  1. mantyy 31/03/2012 19:52

    super so Zaobljube, všeč mi je kako vedno uporabijo in zaposlijo tudi moški del …. in posrečene so kratice NM, NP,ŽP..hehe se kr zaposliš da ugotoviš kdo je kdo….pa seveda hudičeve neveste ….odlično

  2. Q 31/03/2012 22:04

    super knjiga. Malo akcije , veliko smeha in veliko romantike. Vse iz te serije so super. Komaj čakam zadnjo!

  3. D 06/10/2013 17:49

    Te knjige pa nisem mogla prebrati do konca, ker me je preveč dolgočasila. Ni mi bila všeč

  4. Nefertiti 06/06/2018 10:53

    Drugi roman iz zbirke štirih romanov me ni pritegnil.
    Tudi zgodba med glavnima zvezdama v romanu me nekako ni navdušila.
    Romana nisem mogla prebrati čisto v celoti oziroma sem določene strani izpustila, saj se mi je vse skupaj zazdelo že kot “dolgovezenje”.
    Šele nekje proti koncu dobi vsebina spet nekakšen žar, ko se ženska, ki je v glavni vlogi, upre odnosu, v katerega se je podala. Se pa potem zgodba precej hitro zaključi z opravičilom in željo po poroki iz njegove strani.
    V primerjavi s prvim delom, me je drugi del zbirke pustil ravnodušno.

Napiši komentar