Ljubezen se zgodi

Ljubezen se zgodi

Avtor: JILL MANSELL
Serija: novela
Zvrst: S

Org. naslov: Take a chance on me

* * * *   15 vote
Oceni knjigo:
4

Cleo Quinn se ne more ravno pohvaliti, ko beseda nanese na moške, dokler ji poti ne prekriža Will. Čeden in pozoren tip – hm, ta bi lahko bil pravi. Očitno se ji vendarle obetajo lepši časi, vsaj tako se zdi, dokler se ne pojavi Johnny LaVenture, uspešen kipar in Clejina simpatija iz otroštva, ki se je vrnil v Channing’s Hill in je zdaj prav sumljivo prijazen do nje. Medtem se Clejina sestra Abbie ubada z dekletom, ki se lepega dne pojavi na vratih, da bi spoznala svojega očeta. Koga?! Abbiejin mož Tom je ženi očitno zamolčal nekaj pomembnih malenkosti, ki z razkritjem zamajejo njun idilični zakon. Sestri bosta spoznali, da nam preteklost lahko kadar koli pomeša štrene in da je ljubezen vse prej kot predvidljiva.

Komentarji:

  1. sabina 07/04/2012 17:27

    Zelo dobra zgodba!
    Ni ravno pocukrana, je lahkotna, govori o življenjskih problemih (varanje, pretirana sramežljivost, nesrečna zaljubljenost,..), res je zelo fajn. Mogoče nima posebnega zapleta, ampak meni je bila res super za brat.

  2. Nisa 03/07/2012 12:54

    Super knjiga kot večina njenih knjig; kot moji predhodnici, mi je všeč, da ni pocukrana, da se kljub dogajanju med glavnima junakoma; zgodba ukvarja še s težavami in ljubezenskimi življenji Cleine sestre, svaka, sodelavca…poleg tega, ti glavna junakinja hitro zleze pod kožo. Toplo priporočam!

  3. mantyy 08/07/2012 10:10

    super super knjiga…meni osebno njena najboljša, lahkotna, duhovita, prava počitniška zgodba.. odlično toplo priporočamj

  4. Q 18/08/2012 22:42

    Zelo dobra knjiga. Hitro se bere. Žal pa nima nič strastnih ljubezenskih prizorov. Ostale njene so mi bile bolj všeč!

Napiši komentar