Košček sreče

Košček sreče

Avtor: SUSAN ELIZABETH PHILLIPS
Serija: Chicago stars / Bonner brothers, 4.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Dream a little dream

* * * *   59 vote
Oceni knjigo:
40

Rachel Stone po odkritju, da si je njen pokojni mož, razvpiti TV-pridigar, prisvojil 5 milijonov dolarjev »misionarskega« denarja, dobesedno izobčijo. Ne le to – ostane sama s petletnim sinom, brez denarja in službe. Usoda in »crknjen« avtomobilski motor jo pripeljeta naravnost v mesto s pomenljivim imenom Salvation (Odrešitev) v Severni Karolini. Avto se ustavi na zasebni posesti Gabriela Bonnerja, črne ovce najuglednejše družine v mestu. Torej, dobrodošli v Odrešitvi, kjer se moški, ki je pozabil, kaj je nežnost, sreča z žensko, ki ne more ničesar več izgubiti!

Komentarji:

  1. anita 23/11/2012 15:22

    …ta pisateljica ti preprosto ne pusti spati, super knjiga….spet sem celo noč brala, zraven točila solze in komaj čakam, da v roke dobim novo..

  2. Zenit 24/11/2012 20:17

    Prebrala sem skoraj vse njene knjige. Super je. Te in Ljubezen po teksaško knjige pa ne morem najti. A kdo ve, je se jo da dobiti?
    Hvala že vnaprej.

  3. mantyy 25/11/2012 19:15

    Zenit, te knjige lahko v trdi vezavi kupiš v MK, ali pa si sposodiš v knjižnici, žepne izdaje teh dveh knjig še nista izšle…

  4. Zenit 04/12/2012 19:59

    O, super. Hvala lepa, Mantyy. Se že veselim:)
    Lep snežni večer:)

  5. G2 11/12/2012 9:56

    Razočarana sem nad Mladinsko knjigo, ker toliko časa zavlačuje po izdaji knjige v trdi vezavi, do izdaje žepne knjige. Verjetno ima vsaka bralka raje knjigo s trdimi platnicami, ampak je predraga. Knjigo, ki jo kupim, večkrat preberem in pretehtam, za katero se bom odločila. V Svetu knjige so res cenejše, ampak vseeno za dve knjigi v trdi vezavi, dobim tri žepnice. Založba Anu elara je glede tega zelo praktična, ob izidu knjige ima takoj v obeh izvedbah, v trdi in mehki (broširani izdelavi).

  6. evi 10/01/2013 18:30

    G2 se popolnoma strinjam s tabo, že tako so knjige pri nas zelo drage.

  7. mantyy 12/01/2013 14:28

    se podpišem pod zadnja komentarja :D …komaj čakam da izide še v žepni izdaji ta knjiga da jo imam doma…:D ampak zelo dolgo rabijo ….

  8. G2 23/01/2013 13:21

    Da še malo zatežim o dragih knjigah v trdi vezavi. Za MK je komercialna poteza, da zavlačuje z izdajo knjige v mehki – žepni izdelavi in tako proda čim več dragih knjig, v trdi vezavii. “Komercialna poteza za moj žep” pa je naslednja: ker potrebujejo toliko časa do izida knjige v mahki vezavi, ki bi jo kupila, med tem pridem na vrsto v knjižnici, si jo izposodim, jo preberem in na koncu sploh ne kupim, ne v trdi ne v mehki vezavi. Kdo je boljši komercialist?

  9. evi 23/01/2013 20:38

    G2 se popolnoma strinjam.Od anu elara sem lani kupila 12 knjig z mehko vezavo, od te pisateljice jih žal nimajo, zato sem 3 kupila v MK ostale sem prej dočakala v knjižnici, čeprav je bil moj namen kupiti vse.Nisem pa neumna, da bom plačevala dvojno ceno za trdo vezavo.Tudi knjižničarka je povedala, da je za njih boljše mehka vezava, ker lahko kupijo več knjig.Ne neznajo prodajat, zato pa tako poredko izidejo knjige.

  10. Lady Starlight 23/01/2013 21:56

    Jaz mam pa raje trdo vezavo, mi je ful lepša knjiga, pa pač riskiram, ampak res samo za zgo romance, ki jih obožujem. Sicer pa vsak ma svoje mnenje glede trd/mehke vezave. Je pa res, da MK želi v prvi seriji prodati čim več trde vezave, to se mi ne zdi glih fajn, je dosti boljša Anu elara, i izda obe hkrati in pač kupcu prepusti željo za katero se bo odločil.

  11. mantyy 24/01/2013 16:24

    Tud js pridno kupujem knjige, ker jih rada večkrat preberem…in predvsem so mi pri Mk predrage, zato čakam žepne izdaje…ker sem na splošno ljubitelj romantike (zgodovinske in sodobnejše) imam zajetno knjižnico doma, in če bi vse kupovala v trdi vezavi nebi imela niti polovico knjig…sem pač ekonomist ;) Pa tudi pri založbi Anu elara mi je super ker imajo še dodaten 20% popust na ceno če jo naročiš preko spleta oz. si prijavljen uporabnik (brez članarine in brez pogojev…) kar pa drugje ni vsepovsod….

  12. g2 24/01/2013 18:20

    No, če sem že zatežila v gornjih forumih, se pridružujem manty. Tudi jaz pri založbi Anu elara nakupim kar nekaj knjig, so prijazni, ugodijo kupcu. Knjige, ki so izšle v preteklih letih in nimajo več v prodaji, so mi vse “zrihtali” v mehki vezavi, po ugodni ceni. Vedno mi priznajo 20% popusta. Knjigo, ki jo kupim preberem večkrat in zato jo želim imeti na knjižni polici. MK se ne prilagaja tržnim razmeram. Glede na sedanjo gospodarsko situacijo, bi jo moral osrečiti vsak kupec, čeprav kupi knjigo v mehki – žepni izdelavi in pol cenejša. Pred leti sem bila član Sveta knjige, ampak to je bila zame moreča obveza, tako sem se izpisala. Anu elara ni zatežena, če knjigo kupiš ali ne, ali je v trdi ali mehki vezavi. Tudi založba Meander zelo zavlačuje preden knjigo, ki je izdana v trdi vezavi, izda še v mehki – broširani. No, pa saj je ona na izgubi, tako kot MK.

  13. Lady Starlight 24/01/2013 21:45

    Punce moram se še enkrat oglasiti, tudi jaz knjige rada večkrat preberem in jih iz tega razloga tudi kupim. Na srečo so mi všeč samo zgodovinske romance in si jih zato še lahko privoščim v trdi. Pridružujem se komentarju o ANU ELARI, z vsem se popolnoma strinjam. Res lepo od njih, da na vsak nakup dajo 20 % popusta, če pa greš v njihovo knjigarno v Ljubljani ga dobiš kar 25%. Všeč mi je tudi to, da so tako odprti, dosegljivi in prijazni. Čisto vse jih lahko povprašah, vedno zelo prijazno odgovorijo, in meni, ki sem zelo strastna bralka, ogromno pomeni, da lahko dobim informacije iz prve roke. Tudi vse predloge za nadaljnje prevajanje knjig preštudirajo in se potrudijo ugoditi, Res nimam reči drugega kot da mi je Anu Elara od vseh založb najbolj všeč in da sem z njimi več kot 100% zadovoljna. MK je pa na žalost bolj zaprta in hladna ter kot ste napisale bolj stremuška po dobičku. Pri Anu elari se vidi, da delajo s srcem iz ljubezni do knjig, MK in ostale prej navedene založbe pa očitno zgolj zaradi denarnega dobička.

  14. maxim 25/01/2013 16:54

    Če slučajno katera podobno kat jaz dela na tem, da bi imela svojo zbirko knjig te pisateljice, ima MK sedaj znižano trdo vezavo naslednih, Nemirno srce, Samo zame, Očarljivec in Razvajenka. Cena 12,99, kar je trenutno ceneje kakor žepnica.

  15. marina 25/01/2013 19:38

    Maxim, tudi jaz sem kupila znižano Samo zame, ostalih knjig pa v Mariboru ni :( Kje si pa ti našla ostale?

Napiši komentar