Predana

Predana

Avtor: SYLVIA DAY
Serija: Crossfire, 1.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Bared to you

* * * *   51 vote
Oceni knjigo:
27

Trilogija Crossfire govori o novopečeni Manhattančanki Evi Tramell in bogatem poslovnežu Gideonu Crossu, ki se srečata v poslovni stavbi Crossfire. Preganjajo ju podobni demoni iz preteklosti, zato običajna ljubezenska zveza med njima ni mogoča. Toda trenutki, ko se prepustita svojim najglobljim strastem, so preprosto popolni. Povezujejo ju skupna hrepenenja in fantazije, predvsem pa je med njima neustavljiva privlačnost.

PRVI DEL: Predana

Gideon Cross je v moje življenje vstopil kot strela, ki razpara temno nebo … Bil je čudovit, drzen in noro privlačen. Prikoval me je nase, kot me ni v življenju še nihče in nič. Hrepenela sem po njegovem dotiku kot po drogi, čeprav sem vedela, kako šibka bom po njem. Bila sem ranjena, on pa je tako zlahka odprl moje rane … in podžgal strasti. Njegova ljubezen me je spremenila in molila sem, da naju ne bi ločilo breme preteklosti.

Novopečena Manhattančanka Eva Tramell, ki začenja kariero, v poslovni stavbi Crossfire sreča mladega in bogatega poslovneža Gideona Crossa in se takoj zagleda vanj. Enako občuti Gideon, ki je trdno odločen, da bo Evo zvabil v posteljo, pa naj bo, kar hoče. Toda odnos med njima se začne zapletati, saj ljubezenska zveza med dvema, ki nosita s sabo težko breme preteklosti, ni preprosta … Lahko pa je vroča, da se kar iskri.

Komentarji:

  1. bojana 28/02/2013 3:45

    Knjige nisem spustila iz rok, dokler je nisem v celoti prebrala. Podobna 50 odtenkom, ampak je še vseeno zelo drugačna. Meni je všeč, če te knjiga “šokira” in ta ima definitivno veliko šok elementov. Priporočam! ;)

  2. nencaaa 12/03/2013 16:38

    …..dobra knjiga……prebrala obe in čakam na tretji del…….mislim, da je vsaka našla nekaj Eve v sebi, pa kakega Gideona smo že tudi srečale……nobene knjige še nisem brala tako, kot sem ti dve……..čeprav je kar nekaj vročih prizorov, to ni zame glavni point, da me je knjiga tako prevzela…….meni je v ospredju odnos med Gideonom in Evo…….priporočam……..me prav zanima kaka je trilogija Petdeset odtenkov……težko jo je dobiti v knjižnici…..
    .

  3. bene77 28/05/2013 8:49

    Glede na vso hvalo sem pričakovala več. Čustva pri obeh galvnih junakih se razvijajo nerealno hitro. Potem še ugotoviš, da sta bila oba spolno zlorabljena, pa sta kljub temu tako lahko pripravljena dati zaupanje drug drugemu. To me ne prepriča. Tud bi si želela nekaj več rahločutnosti pri opisovanju strastnih prizorov. Tisti del mi že meji na xx… Žal!

  4. aja 07/08/2013 10:16

    Do pikice se strinjam s komentarjem bene77. Pričakovala sem več, čeprav konec koncev – za prebrat je.

  5. michelle 06/10/2013 11:03

    Prebrala sem prvi del… ampak semtudi sama pričakovala dosti več..kar fajn se da opaziti podobnosti z triologijo 50 Shades… in to mi ni všeč.
    Sicer bom triologijo prebrala do konca – morda mi bo drugi pa tretji del bolj vešč.

  6. baby 11/12/2013 22:23

    Ni mi všeč ponavlja se, ostal mi je tak grenki priokus nevem enostavno ni to to kaj sem pričakovala.. kr nekaj z 50 odteknkov sive se ponavlja..ampak ne verjamem da me še bo katera knjiga tako prepričala kot me je 50 odtenkov sive :) pač moje mnenje ;)

  7. lucija 26/01/2014 19:29

    Zelo dobra knjiga, z vročimi prizori. Res na trenutke malce boljša kot 50 odtenkov sive.
    Vredno branja!

  8. akasha 13/05/2014 17:44

    ojoj,kje naj začnem…
    prebrala sem vse tri;pri prvi sem se čudila;češ tip je uuuauuu,pri drugi sem že mislila no prav,a res obstaja tako obsesiven tip?pri tretji pa sem bila ze hudo zelena od zavisti da taksen tip dejansko ne obstaja,nemogoče.Skratka,vroča,zanimiva ampak zelo nerealna;kje pa se najde na planetu tako neposebna in povsem povprečna zenska- da iz nič -prepriča boga Gideona da je boginja in nekaj posebnega?Vsaka zenska si zeli enega Gideona,ampak ostane samo pri temu,ker je zgodba povsem nerealna.Ampak res te potegne not,da ne mores nehati,jaz osebno,sem na koncu z muko prebrala zadnjo knjigo…

  9. sandra 25/02/2015 9:56

    Meni je pa bila ta triologija bolj všeč kot 50 odtenkov. A ve kdo, kdaj pride četrta knjiga?

  10. bronx 14/05/2015 16:38

    Tole je danasnji odgovor na vprasanje o izidu 4. knjige…

    Prišlo je do tehničnih zapletov … knjiga je že skoraj natisnjena, po zadnjih podatkih naj bi jo dobili v knjigarne sredi junija.

  11. Amy_Lee 24/01/2017 10:41

    Glede na prodajo in komentarje sem pričakovala več. Čisto prehitro se vse skupaj razvija. Prebrala prve tri dele in me ne mika da bi prebrala še zadnja dva dela. Če se odločim bo to zgolj iz radovednosti kako se razplete to je pa tudi vse. Mi je 50 odtenkov boljša.

  12. Eleanor Rigby 14/04/2020 22:51

    Ta knjiga je zelo veliko razočaranje. Dogodki in vsi prepiri med glavnima vlogama v zgodbi se ponavljajo, kar pokvari vso vzušje. Ničesar ne odnesemo od njunih prepirov, ki so po mojem mnenju mlatenje prazne slame. Vsak prepir v zgodbi ali vsako majhno težavo sta rešila s spolnostjo. V knjigi sploh ni neke rdece niti ali nekakšnega dogajanja. Naj niti ne začnem o Gidgeonu . Njegova osebnost je skozi vso knjigo ista in se ne spremeni. Vedno je sebičen, samovsecen in egoisticen. V knjigi sploh ne pride do karakternega napredka, da se moski spremeni za zensko(kar se zgodi v popolnoma vsaki romantični knjigi). Za nameček pa se Eva spremeni in postane popolnoma drugačna za njega. Na začetku mi je bila zelo všeč saj je bila zelo realna in je delala dobre odločitve. Ampak se z zgodbo vse spremeni. Vsa zgodba je o njuni “temni preteklosti” in o najinih prepirih, ki pa veste kako jih resita.Ce radi berete takšne knjige, vam jo priporočam.

Napiši komentar