Prevzeta

Prevzeta

Avtor: SYLVIA DAY
Serija: Crossfire, 2.knjiga
Zvrst: S

Org. naslov: Reflected in you

* * * * ½ 41 vote
Oceni knjigo:
31

Prevzeta prinaša nadaljevanje vroče zgodbe o novopečeni Manhattančanki Evi Tramell in bogatem poslovnežu Gideonu Crossu, ki sta se srečala v poslovni stavbi Crossfire in začela strastno zvezo, polno vzponov in padcev. Preganjajo ju podobni demoni iz preteklosti, zato ju povezujejo skupna hrepenenja in fantazije, predvsem pa je med njima neustavljiva privlačnost.

Gideon Cross. Na zunaj čudovit in popoln, v sebi pa ranjen in poln trpljenja. Plamen njegove ljubezni je vame vžgal znamenje najtemnejše strasti. Nisem mogla brez njega. In nisem hotela. Bil je moja odvisnost … vse, kar sem si kdaj želela … bil je moj. Moja preteklost je bila enako temna kot njegova, tudi jaz sem bila polna ran. Le kako bi nama lahko uspelo? Pretežko je bilo, preveč boleče … razen v trenutkih, ko je bilo vse popolno, tako, kot mora biti. Takrat sta bili obupana ljubezen in nepotešljiva sla norost v svoji najodličnejši obliki. Povezovale so naju skupne potrebe. Strast pa naju je prignala do roba sladke, a pogubne obsedenosti.

Komentarji:

  1. mvugrac 28/12/2013 0:41

    http://blog.dnevnik.hr/e-knjige-na-hrvatskom-jeziku/2013/06/1631657721/sylvia-day.2.html

    Imam knjigu Sedam godina čežnje, dobila sam je na poklon, no nisam do sada ništa od nje čitala, a vidim da se vama ona izuzetno dopada, pa ću je čim prije pročitati i javiti vam kakav je utisak na mene ostavila….. :-)

Napiši komentar