V drugo gre rado

V drugo gre rado

Avtor: JENIFER CRUSIE
Serija: novela
Zvrst: S

Org. naslov: Maybe this time

* * * ½   13 vote
Oceni knjigo:
9

Andie Miller se veseli poroke z zaročencem Willom Spenserjem, zato želi potegniti črto pod preteklostjo in še posebej pod nekdanjim možem Northom Archerjem. Vendar ko ga obišče v njegovi odvetniški pisarni, da bi mu vrnila čeke za preživnino, jo North prosi za zadnjo uslugo: po smrti mrzlega bratranca je postal varuh sirot, ki sta spravili ob živce že tri varuške. North potrebuje nekoga, ki bo kos položaju, in prepričan je, da je Andie prava za to nalogo.

Carter in Alice se resnično izkažeta za pravi izziv, poleg tega se mora Andie nenehno boriti za avtoriteto z gospo Drobthinno, najbolj nemogočo gospodinjo na svetu. Miru ji ne da niti zaročenec, ki je prepričan, da jo želi North spet osvojiti. Andie res sanja o njem, odkar se je vselila v staro strašljivo hišo. Žal je ne preganjajo samo sanje o Northu, temveč tudi duhovi.

Zaplet je popoln, ko se na vratih pojavijo nekdanji svak, senzacij željna novinarka, ciničen strokovnjak za duhove in zlovoljna medijka, ki jim sledijo razjarjena nekdanja tašča, Andiejina vihrava mati in ljubosumni zaročenec. Ko se zdi, da ne bi moglo biti slabše, se na pragu prikaže North, ki v Andie vzbudi upanje na drugo priložnost.

Komentarji:

  1. Teycha88 11/03/2013 22:52

    juhej. končno smo dočakali nov prevod :D se že veselim :)

  2. lunca 17/03/2013 20:39

    Pisateljica je spet dokazala, da je prvakinja domiselnih zmešnjav. Pripravi te do tega, da skozi branje razmišljaš, katere iskre dogodkov te bodo še presenetile. In presenečenje pride vedno v množini.
    Zgodba, ki je zasnovana na prvotno mišljeni rešitvi, je pravzaprav dobro osnovan zaplet. A tukaj je vmešana tudi ljubezen, ki vedno zmaga… no skoraj vedno … ali kako že pravi pregovor, da stara ljubezen nikoli ne zarjavi.

  3. saša 27/03/2013 14:48

    Prva njena knjiga k me ni potegnila, res ne, sem prebrala drugače vse njene ( so res super). :)

  4. sabina 30/03/2013 21:14

    Ni mi bila nekaj wow.
    Saj ne rečem, zgodba je luštna, vendar ni nič kaj posebnega (razen zapleta z duhovi), po mojem mnenju. Pričakovala sem več, ker vem, da zna Cruisijeva pisati zelo dobro.
    Ocena: 3/4

  5. mantyy 18/04/2013 10:49

    dobra zgodbica, pestri dogodki, ob njej ti ni dolgčas, ni preveč dolgovezenja, luštna in z dobrimi zapleti, najboljši prizori so z otrokoma, kako jih glavna junakinja postopoma popolnoma napravi srečna. Knjiga mi je podobna seriji od Robertsove In thegarden.

  6. pepa 29/04/2013 11:01

    Super knjiga, polna nepričakovanih zapletov in komičnih situacij

  7. tinkibinki 09/06/2013 7:23

    meni ni bila všeč, počasi se bere

  8. mikica 02/09/2013 21:22

    Ni bila takšna, kot sem pričakovala. Vsi tisti duhovi, pa enkrat v enem, drugič v drugem.- kar malo preveč zmešano zame. Tale pri meni ne dobi petice, prej trojko.

  9. marjorie 10/09/2013 15:41

    Tokrat me je pa J. Cruise razočarala: kot je že prej omenila tinkibinki, nekako se res počasi bere, nisem je požirala kot ostale, čeprav je bilo vse jasno napisano :/ Ni mi jasno zakaj….Pa tudi duhovi, ne vem če spadajo v ljubezenske romane, prej v fantazijske…
    Ocena:3

Napiši komentar