Klic duše

Klic duše

Avtor: SELENNA MAJ
Serija: novela
Zvrst: S

Org. naslov: /

* * * ½   12 vote
Oceni knjigo:
9

Da lahko zakorakaš na novo pot, je potrebno zaključiti in dovoliti starim stvarem, da odidejo.
Tega spoznanja je deležna tudi Isabelle …
V Italiji, kamor jo odpelje pot, se spopade z lastnimi demoni in strahovi, ki želijo porušiti vse, kar ji ne služi več.
Notranji žar, ki ji ne dovoli obupati nad sabo, se ji obrestuje in kmalu se ji življenje zasuče v nepredvidljivo smer.

Osebna zgodba, posvečena moji ljubezni, Italiji … V vseh teh letih osebnostnega in duhovnega razvoja,
sem šele v tem okolju, kjer sem lani preživela poletje (in ga čutim kot svoj resnični dom), doživela temeljito preobrazbo in odkrila “Kdo” sem.
Čutim, da se kmalu vrnem nazaj, ker je to moja usoda … Klic duše … Selenna”

Komentarji:

  1. laura 02/04/2013 13:48

    Knjiga je fantastična, zanimivo prepletena..:-)). V njej hitro prepoznaš vzorce in prepričanja, ki te pripeljejo do novih uvidov…zgodba se dogaja na obali, ki doda še poseben čar in pridih romantike…zato jo priporočam, da jo preberete, saj vam bo takoj dvignila zimsko razpoloženje. Knjiga je hrana za dušo in hkrati zdravilo. Mene je zelo pritegnila in navdušila, prepričana sem da bo tudi vas. Zato ne odlašajte ampak hitro v AKCIJO:-))).

  2. Klubromantic 04/04/2013 20:07

    Do sobote 6.4.2013 je možen nakup knjig s 40% popusta v Založbi Meander. V kupon za popust vnesi petsto.

    http://zalozba-meander.si/acymailing/archive/view/key-3eded60c4ad13ecc63201fa958c8c943/mailid-117

  3. Maja 05/04/2013 19:27

    Osebno moja najljubša Selennina knjiga. Zgodba te posrka. Vsekakor najdeš v zgodbi tudi delce svoje zgodbe. Predvsem pa se zamisliš nad vsemi NaKljuč-ji v življenju. Čuti se, da je zgodba bila napisana iz lastnih izskušenj. Začutiš ljubezen, bolečino. Predvsem pa se nadaljuje. In sami si lahko zamislimo nadaljevanje, ki nam je blizu.

    PRIPOROČAM!

  4. Denis 28/04/2013 16:11

    No pa da pade tudi eno moško mnenje ;) Knjiga je zelo posrečena, na začetku te takoj privleče zaradi opisa srčne izkušnje, katere verjamem da smo doživeli mnogi med nami in so nam dobesedno zadale nek udarec v srce, razplet pa je prav filmski in čutiš nekako potešenje na koncu ko bereš zahvalo. Nisem bralec knjig, vendar sem jo z veseljem prebral, spoznanja ki jih ponuja so resnična in nekako tudi meni pomagajo naprej v trenutni situaciji in zanimivo da tudi pri meni igra trenutno največjo vlogo Italija, sicer pa poznam vse te kraje iz knjige. Občutek, da sem bil prisoten v okolici Sesljana, Devina, Tržiča(Monfalcone), medtem ko je knjiga nastajala pa je neprecenljiv! Veselim se njenih novih knjig, oziroma ne vidim ure >non vedo l`ora<, kot rečejo naši zahodni sosedje ;)

  5. Urška 02/09/2013 20:31

    Ponovno knjiga, ki navdušuje s svojo zgodbo in te ne spusti dokler je ne prebereš do konca.

  6. Rusmira 09/09/2013 22:25

    Tudi jaz se pridružujem vsem zgoraj lepo napisanim komentarjem. Moram reči, da me knjiga na začetku ni pritegnila toliko kot ostale Selennine knjige. Vendar, ko sem prebirala knjigo, te sama zgodba posrka vase in kar ne moreš prenehati z branjem. Vse Selennine knjige sem prebrala, vse so super, vendar mi je ta nekako do sedaj najboljša, saj se je prepustila čustvom in podrla ovire v ljubezni in Selenna, veš, da sem ti že rekla in še enkrat ti ponavljam tukaj, ŽELIM SI NADALJEVANJE TE KNJIGE. Spakiraj se in brž v Italijo, saj ti je ta država pisana na kožo in da poiščeš svojo izgubljeno nit in osebo, ki te bo vodila do nadaljevanja te knjige. :)

  7. vrtnica 29/10/2013 13:18

    To je njena prva knjiga, ki mi je “naključno” prišla v roke … in moram priznati, da me je presenetila. Predvsem njen način pisanja … in globina čustev, ki jo izraža. Zares me je pozitivno presenetila.
    Mika me, da bi obiskala kraje, ki jih opisuje v knjigi, saj se jasno čuti njena naklonjenost in z njo je navdušila tudi mene.

  8. Luna 31/10/2019 16:54

    RAZPRODAJA ZADNJIH IZVODOV KNJIGE “PLAMEN LJUBEZNI”

    Zaradi selitve in sproscanja prostora so zadnji izvodi knjig “Plamen Ljubezni” (priblizno 50 kosov) na voljo po ceni 13 e.

    Narocila na e-posto: selenna.mail@gmail.com
    Ali stevilka: 069 985 987.

  9. Luna 31/10/2019 17:06

    RAZPRODAJA ZADNJIH IZVODOV KNJIGE “KLIC DUSE”

    Zaradi selitve so na voljo zadnji izvodi (priblizno 20 kosov) na voljo po ceni 13 e.

    Narocila so mogoca na e-posto: selenna.maj@gmail.com
    Ali stevilko: 069 985 987.

Napiši komentar