Usodno poželenje

Usodno poželenje

Avtor: PAM ROSENTHAL
Serija: novela
Zvrst: ZG

Org. naslov: The slightest provocation

* *       15 vote
Oceni knjigo:
16

Mary Penley in Kit Stansell pripadata različnima svetovoma: Mary je hči svojeglavega reformatorskega pivovarja, Kit pa eden od dedičev tradicionalne aristokratske družine. Kljub njunim nasprotjem se med njima splete tajno prijateljstvo, ki z leti preraste v ognjevito in strastno ljubezen. Na skrivaj se poročita, toda ponos, svojeglavost in vročekrvna narava kmalu skrhajo njun zakon in ju prisilijo, da ubereta vsak svojo pot….Dokler ju devet let pozneje usoda ne zanese na prizorišče skrivne politične zarote. Jima bo uspelo zgladiti nesoglasja in združiti moči v boju proti političnim spletkam, ki grozijo vsej deželi? Bo njuno srečanje obudilo njuno divjo ljubezen?

Komentarji:

  1. Q 19/06/2013 18:49

    Zelo pohvalno – lepe naslovnice!

    Komaj čakam, da jo dobim v roke.

  2. m 19/06/2013 20:52

    naslovnica je res pohvalna…. sama knjiga pa… no… malo drugačna, malo enaka kot ostale…. ni nekaj najboljše kar sem prebrala, najslabše pa tudi ne…;)

  3. Q 19/06/2013 20:58

    Kakšen stil je?
    Kateri avtorici je podoben?
    Je kaj strastnih prizorov? Ocena?
    Lahko označiš srčke zgoraj, prosim!
    Hvala za mnenje “m”!

  4. Lady Starlight 19/06/2013 23:09

    Meni tudi ni bila zgodba všeč – predvsem me je motilo pomanjkanje ljubezni med njima, se je zdelo, da jima gre samo za seks. Ne vem, nekak ni mi bila všeč. Naslovnici pa sta woooooooooooooow. :)

  5. Lady Starlight 19/06/2013 23:11

    Strastnih prizorov je ogromno Q ;), ampak so bolj taki no erotični, zgolj seks, ni romantike zraven. Jaz bi ji dala oceno 3, kupila je ne bom.

  6. m 20/06/2013 8:20

    jaz sem jo kupila, sem kupila tudi njeno knjigo – na meji razvrata- pa je še nisem prebrala, ker me že prva ni prepričala. kot je že napisala Lady Starlight, strastni prizori so, stil pisanja se mi zdi je loretta chase ali pa julia london. junaka si na začetku nista zvesta, tako se mi zdi ima tudi knjiga julie london… kupila je ne bi, če bi si jo prej sposodila in prebrala. ampak ker sem zelo nestrpna glede novih knjig in moram vsako takoj prebrat, se jih v knjižnici ne moram dočakat, ker bi prišla na vrsto tam okoli septembra…;( :):)… drugače pa ocena 3…;)

  7. Lady Starlight 21/06/2013 7:50

    Se strinjam m. Tudi meni se je zdel stil pisanja alla Loretta Chase. Podobnost z nezvestobo je tudi pri Julii London ja (s prvo knjigo samo), s tem, da ona to ve lepo razviti v ponovno najdeno ljubezen, pa razkrije se kaj je junaka pripeljalo do nezvestobe (smrt njunega sina …), in mi je knjiga kot celota všeč. Tu pa nič, nobenega občutka, da bi bila med njima kakšna ljubezen nisem imela, se je zdelo, da ju vodi le strast. In ravno ta ljubezen je meni pri knjigi manjkala in jo osiromašila. :( Kak se je pa tebi zdelo glede tega m? Si imela občuek, da jo povezuje kakšna ljubezen?

  8. Lady Starlight 21/06/2013 7:52

    Aja, glede knjig pa sem jaz ista, jih tudi po navadi prej kupim kot pridejo v knjižnice, ampak vseeno preudarno, že nekak vem katerim založbam in avtoricam lahko zaupam. ;) Tu sem bila raje previdna, in jo sposodila vknjižnici, ker mi že njihova prejšnja avtorica Sherry Thomas ni bila všeč.
    So pa naredili čudovite naslovnice, kar potegnejo te. :)

  9. m 22/06/2013 8:14

    prav naslovnica me je prepričala, da sem jo kupila in pa seveda moja nestrpnost… Strinjam se lady starlight, da je v knjigah od julie london lepo napisano zakaj si nista bila zvesta in da se ljubita, v tej knjigi pa kaj naj povem… ne vem zakaj točno je varal-razen pripetljaja ki je bil opisan v tistem klubu- ni lepo razvidno ali se sploh ljubita,… Komaj sem jo prebrala pa se več ne morem spomniti ali je kje napisana izpoved njune ljubezni… Knjiga je nekako zamršeno, zapleteno … napisana…:)

  10. sabina 02/07/2013 16:39

    Zgodba je napisana zelo zmedeno, še bolj kot Na meji razvrata. Ljubezenske scene res niso kaj posebnega, pa tudi zgodba je tako razvlečena, da je joj. Zgodba bi imela lahko velik potencial, vendar jo v podpovprečje nesejo dolgovezni (in to zelo zmedeni!) opisi in veliko karakterjev. Ta je še precej slabša od prejšnje.

  11. nencaaa 14/08/2013 17:15

    ….naslovnica te potegne……noter pa živ obup…..sploh neberljivo…..brez glave in repa……prebrala par strani( okrog 50, pa še te komaj)……pa jo vrnila v knjižnico……

  12. tina 30/09/2013 18:27

    se strinjam z nenco,grozno neberljiva in po dolgem,dolgem času knjiga,ki jo nisem prebrala do konaa

  13. Helena79 03/11/2013 17:59

    Se strinjam z napisanimi komentarji, naslovnica njama, sama knjiga pa totalno neberljiva, ne vem kdaj sem nazadnje odložila neprebrano knjigo, obe knjigi od pisateljice sta romali nazaj v knjižnico – neprebrani.

  14. akasha 14/12/2013 10:49

    groza-ta knjiga je kot da poslusas branjevke na trznici,brez glave ne repa;dogodki kar skačejo iz ene misli na drugo…ena redkih,ki je res neberljiva in brez smisla.Obup.

  15. eloise 15/04/2014 19:26

    Mene knjiga ni prepričala. V knjižnici sem jo vzela zgolj, ker me je naslovnica pritegnila. Po nekaj straneh branja sem obupala in jo vrnila.
    Mogoče je prepričala kakšno drugo, vendar mene ni.

Napiši komentar