Zapeljivka v svili

Zapeljivka v svili

Avtor: LORETTA CHASE
Serija: Dressmakers, 1.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: Silk is for seduction

* * * *   31 vote
Oceni knjigo:
18

 

 

Iz skicirke Marcelline Noirot: Čar popolne obleke bi moral biti dvojen: dame bi dale življenje za to, da bi jo lahko nosile … in gospodje bi ubijali za to, da bi jo ženskam lahko slekli!

Nadarjena Marcelline Noirot se želi uveljaviti kot najboljša modna krojačica v Londonu, a njeni delavnici manjka tisti prestiž, ki ga imajo že uveljavljene krojačnice. Če bi v svoje  imenitne kreacije lahko oblačila tako pomembno osebo, kot je bodoča vojvodinja Clevedonska, bi dame iz visokih krogov trumah drle v njen salon. Zato s sestrami skujejo nenavaden načrt – Marcelline mora čudovitega vojvodo Clevedonskega prepričati, da je ona najboljša modna izbira za njegovo bodočo ženo. Vojvodinja bo narekovala modo in londonske matrone ji bodo sledile.

Nagrada se zdi vredna vsakega tveganja – toda tokrat Marcelline naleti na enakovrednega nasprotnika. Clevedon je enako spreten v zapeljevanju, kot je ona pri krojenju; in po začetni iskri poželenja, ki preskoči med njima, se dva najbolj trmasta zapeljivca v Londonu kmalu zapleteta v igro z ognjem, ki se bo razplamtela v škandal.

In zdaj njuni prihodnosti visita na prefinjeni svileni nitki …

Komentarji:

  1. Tina 14/11/2013 9:51

    Vse do sedaj prevedene knjige sem prebala in vse so bile super. Najbolj všeč pa mi je bila Zapeljivka v svili.

  2. akasha 24/11/2013 20:57

    ta knjiga je kot da naročiš na pogled slastno tortico.pri kateri se ti cedijo sline ,ko pa jo das v usta,začutiš,da je stara najmanj dva tedna in je brez okusa.Pojes jo mukoma do polovice,samo zato,ker jo bos moral plačati.In nikoli več se ne vrnes v ta lokal.(čeprav sem jo prebrala do konca,z veliko muko).Zal zame veliko razočaranje.To pa je samo moje mnenje;verjetno bo marsikateri vsec zgodba trmoglavke.

  3. Mrs. Darcy 03/11/2014 12:34

    Všečna in lahkotna knjiga.
    Po prebranih komentarjih nisem veliko pričakovala, ampak sem jo z veseljem prebrala do konca.

Napiši komentar