Škandal v satenu

Škandal v satenu

Avtor: LORETTA CHASE
Serija: Dressmakers, 2.knjiga
Zvrst: ZG

Org. naslov: Scandal wears satin

* * * * ½ 38 vote
Oceni knjigo:
9

Iz dnevnikov Sophie Noirot: Obleka je orožje. Pritegniti mora njegov pogled, mu povišati srčni utrip … in mu izprazniti denarnico.

Modrooka šivilja Sophy Noirot, navidezna sleparka, v resnici pa nedolžno dekle, bi prodala še pesek beduinom. Prodaja čudovitih kreacij krojačnice Maison Noirot premožnim aristokratinjam pa je malce težja naloga, sploh ker je nedavni družinski škandal obrnil proti njim eno od poglavitnih dam visoke modne družbe.

Da bi lahko obrnila škandal v prid butiku, bo morala uporabiti vse svoje spretnosti, pri tem pa se ne bo imela časa ubadati še z velikim lahkomiselnim samcem, kot je grof Longmorski, ki mu po glavi hodi samo, kako bi spravil Sophy iz njenih lepih oblek. Ko pa od doma pobegne njegova sestra, najpremožnejša in priljubljena stranka Noirotovih, mu Sophy priskoči na pomoč. Za petami ubežnici in ob moškem, ki jo spravlja v skrajno skušnjavo, odkrije strast, ki se ji ni še nikoli tako dobro prilegala …

Komentarji:

  1. Lady Starlight 24/11/2013 10:23

    Prebrala v enem dihu. Knjiga je bila polna pustolovščin in zanimivih prigod, ki te nasmejejo. Lahkomiselni Longmoore in zvita, a hkrati nedolžna Sophy sta ustvarjena drug za drugega, in ko se znajdeta na skupni misiji – poiskati morata namreč Longmoorevo sestro Claire – se iskre, ki netijo njuno strast in ljubezen razplamtijo v pravi požar. Knjige Dressmakers serije me malo spominjajo na stil Julie Quinn. :)
    Še posebej pa morem pohvaliti naslovnico, ki je fantastična. Zelo mi je všeč, da je podobna izvirni naslovnici (še lepša) in da je na naslovnici parček. Še več takšnih naslovnic si želimo. :)
    Očena 5+, (kliknila se mi je 4 po pomoti :(, ker si res zasluži 5).

  2. sabina 24/11/2013 11:33

    Se povsem strinjam s komentarjem Lady Starlight.
    Knjiga je preprosto čudovita. Moram pa pohvaliti tudi čudovito naslovnico s parčkom.
    Sicer glavni junak Harry ni toliko bister, vendar pa kljub temu dojemljiv……dojemljiv sprva samo za telesne čare zelo iznajdljive lepe šivilje Sophy, potem pa postane toliko bolj dojemljiv za njeno inteligenco in duhovitost, ki se skrivata za lepim videzom. Njuno “tovarištvo” v iskanju pobegle Clare se sprevrže v ogenj strasti, ki se razvije v globoko ljubezen ne glede na to, kako izhajata glavna junaka iz različnih okolij. Ljubezen ne pozna meja :)

  3. renata 24/11/2013 23:25

    Tudi meni je bila všeč.

  4. G2 25/11/2013 8:30

    Čudovita, komaj čakam naslednjo knjigo.

  5. angelika 04/12/2013 20:03

    Ena boljših od te pisateljice. Me je tako firbec dajal, kakšna bo zgodba s tretjo sestro, pa sem videla, da je šele ta ravno izšla v originalu. Je pa najavljeno, da bo tudi posebna zgodba o Clari.

  6. aja 05/01/2014 11:35

    Z vsako knjigo je pisateljica boljša, to priznam. Zadnjih par strani me je očaralo (prav zaradi lorda Langmoora), drugače pa meni še vedno nekaj manjka… 4.

  7. aja 05/01/2014 11:35

    *Longmoora

  8. maxim 30/01/2014 14:44

    Drži, res je vredna branja, čeprav je name prva vseeno naredila večji vtis.

  9. Mrs. Darcy 17/02/2015 10:32

    Tako prva kot druga, sta super knjigi!

Napiši komentar